HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2022 Perşembe Saat: 14:32

BODUR: LAYIK OLDUĞUMUZ YERDE DEĞİLİZ

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, kulübün bir an önce 3. Ligden kurtulması gerektiğini belirterek, 52 Orduspor’un layık olmadığı yerde olduğunu ve bir an önce buradan kurtulması gerektiğini söyledi. Başkan Bodur, Ordu’ya yay
BODUR: LAYIK OLDUĞUMUZ YERDE DEĞİLİZ

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, kulübün bir an önce 3. Ligden kurtulması gerektiğini belirterek, 52 Orduspor’un layık olmadığı yerde olduğunu ve bir an önce buradan kurtulması gerektiğini söyledi.

Başkan Bodur, Ordu’ya yayın yapan yazılı ve görsel medya sahip ve gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek kongre sonrası kulüp hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ORDUSPOR, LAYIK OLDUĞU YERDE DEĞİL”

Bodur, gazetecilere yaptığı açıklamada; “52 Ordusporumuz şu anda layık olduğu yerde değil. 12 yıl ara verdiğim başkanlığa geri döndüğümde 3. Ligin eski 3. Lig olmadığını gördüm. Maalesef burası şu anda galeyanların uçtuğu dipsiz bir kuyuya dönmüş. O yüzden Ordusporumuzu bu kuyunun içerisinden ivedilikle çıkarmamız lazım” dedi.

“BİZİM BİR TANE ORDUSPORUMUZ VAR”

Yeni yönetim ile bunu başarabileceklerini de iddia eden Başkan Bodur, şöyle devam etti; “Biliyorsunuz önce ki gün kongremizi yaptık. Yeni yönetim kurulu üyelerimizle ve hocamızla birlikte Ordusporumuzu bu sene İnşallah bir üst lige taşıyarak buradan kurtarmak ilk hedefimizdir. Bunun için birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım. Bizim bir tane Ordusporumuz var. Tek sevdamız da Ordusporumuzdur. Taraftarlarımızın da desteği ile bizim başaramayacağımız hiçbir şey olamaz. Bu inanç ve azimle kollarımızı sıvadık. İnşallah kademe kademe Ordusporumuzu hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

67 ORDUSPORLA HİÇBİR DERDİMİZ YOK

67 Orduspor ile de birlik ve beraberlik tesisini hayli güçlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Bodur; “Bizim 67 Orduspor ile hiçbir derdimiz ve problemimiz yok. Ben Savaş kardeşime giderim o da bana gelir. Ziyaretlerimizi sıklıkla karşılıklı yaparak görüş alışverişinde bulunuruz.

Birbirimize ne gibi katkı ve destek sağlarız hep bunları konuşuruz. İki kulübün yönetim mekanizmalarında her hangi bir mesele de yoktur. Biz 67 Ordusporun daha da iyi seviyelere gelebilmesi için her zaman ve her platformda taşın altına elimizi koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklide konuştu.

“TARAFTAR ŞEHRİN TAKIMLARINA SAHİP ÇIKACAK”

Her iki takımın taraftarlarına da seslenen Başkan Bodur, sözlerini şöyle tamamladı; “52 Orduspor’da bizim 67 Orduspor’da bizim. Dolayısıyla her iki takımın taraftarı da bu iki kulübe aynı aşk ile sahip çıkması gerekmektedir.

Benim taraftarım 67 Orduspor’un maçlarına da gidecek Fatsa’nın Ünye’nin maçlarına da gidecek. 67 Orduspor’un taraftarı da hem bizim maçlarımıza hem de Fatsa’nın, Ünye’nin maçlarına gidecek. Bizim kapımız herkese açık. Çünkü bir tane Ordumuz bir tane de Ordusporumuz var. Sporda bu anlamda her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İnanıyorum ki, sağduyulu taraftarlarımız da bu noktada bu şehrin takımlarına sahip çıkacaktır.”

TRANSFER ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Transfer çalışmalarına da hız verdiklerini ve 1. Lig’den iki önemli isimle prensipte anlaştıklarını ancak bu isimlerin isimlerini şimdilik veremeyeceğini de söyleyen Başkan Bodur, “Geçen yıl ki ilk 11’de bulunan 3 oyuncu ile de anlaştık. Hocamızın istediği doğrultusunda 7 Ağustos’a kadar transfer çalışmalarına devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

BOLU’DA KAMP YAPACAKLAR

Başkan Bodur, ayrıca 52 Orduspor’un kamp çalışmalarını da Bolu’da yapacaklarını ve kamp süresince de 3 hazırlık maçı yaparak Ordu’ya döneceklerini de sözlerine ekledi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Öte yandan Genel kuruldan sonra ilk toplantısını yapan 52 Orduspor görev bölümü yaptı. Yapılan görev dağılımında;

As Başkanlıklara; Bahadır Baş, Cengiz Bilgihan, Önder Okur,

Genel Sekreterliğe; Mahmut Özel,

Mali İşler Başkanlığı’na; Akın Şahin

Veznedar üyeliğe; Cem Yener,

Muhasip üyeliğe; Cem Yener

Basın Sözcülüğüne; Çağatay Öztürk

Hukuk İşleri Kuruluna; İsmet Odabaş, Hüseyin Sercan Poyraz, Cemil Cem Eribol,

Alt yapı sorumluluğuna; Muharrem Gürhan Bacınoğlu,

Taraftar Sorumluluğuna; Akın Şahin, Doğan Deniz, Fırat Aktaç

Dış İlişkiler Sorumluluğu’na; Yavuz Şenyurt

Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine; Cem Yener

Reklam işlerinden Sorumlu Üyeliğine; Resul Atasever

Sağlık Kuruluna; Prof.Dr.Çağatay Öztürk, Prof.Dr.Ahmet Eksal Kargı, Dr.Yücel Baştürk, Dr.Mehmet Akif Aksoy,

Transfer Komitesine; Şükrü Bodur, Önder Okur, Akın Şahin, Muhammed Emre Kılıç,

İstanbul Sorumluluğuna; Ümit Melikoğlu, Saltuk Orkun Eribol, Göktürk Öztürk, Resul Atasever

Ankara Sorumluluğu’na; Muhammed Emre Kılıç, Bahadır Karlıbel,

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciliği’ne; Çetin Akgül getirildi.

(HABER: MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : BODUR:, LAYIK, OLDUĞUMUZ, YERDE, DEĞİLİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız