HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2022 Salı Saat: 13:22

3.ÖN ELEME TURU KURALARI ÇEKİLDİ

x-Kuraya seribaşı olarak katılan Fenerbahce,2.eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev takımın elemesi halinde Sturm Graz ile karşılaşacak.
3.ÖN ELEME TURU KURALARI ÇEKİLDİ

x-Kuraya seribaşı olarak katılan Fenerbahce,2.eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev takımın elemesi halinde Sturm Graz ile karşılaşacak.

x-Fenerbahçe,3.tura kalması halinde ilk maçını 2-3 Ağustos’ta evinde, rövanşı ise 9 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu 3. ön eleme turu kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu.

Kuraya seribaşı olarak katılan Fenerbahçe, 2. eleme turunda karşılaşacağı Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını elemesi halinde 3. turda Sturm Graz ile eşleşti.

Temsilcimiz Fenerbahçe, 3. tura kalması halinde ilk maçını 2 veya 3 Ağustos'ta evinde, ikincisini ise 9 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev'e elenmesi durumunda yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek. Sarı lacivertlilerin bu turdaki muhtemel rakibi de Çekya ekibi Slovacko oldu. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 4 Ağustos'ta, rövanşları ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

KONFERANS LİGİ3.ÖN ELEME TURU EŞLEŞMELERİ

Öte yandan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu 3. ön eleme turu kuraları çekildi. İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından temsilcilerimiz Konyaspor ve Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.

Konyaspor, 2. eleme turunda Belarus ekibi BATE Borisov'u elemesi halinde 3. turda FC Koper (Slovenya) - Vaduz (Lihtenştayn) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise İsrail'in Maccabi Netanya takımını geçmesi durumunda Breidablik (İzlanda) - Buducnost Podgorica (Karadağ) eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 4 Ağustos, rövanşları 11 Ağustos'ta oynanacak. Temsilcilerimiz tur atlamaları halinde 3. elemede ilk maçlarını deplasmanda, rövanşları ise sahalarında yapacak.

 

Anahtar Kelimeler : 3.ÖN, ELEME, TURU, KURALARI, ÇEKİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız