HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ağustos 2022 Pazartesi Saat: 11:34

“ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İslami Dayanışma Oyunlarının bu iş birliği ve dayanışmanın güçlenmesine, daha büyük katkılar sağlayacağına da yürekten inanıyoruz” dedi. Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Baka
“ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İslami Dayanışma Oyunları'nın bu iş birliği ve dayanışmanın güçlenmesine, daha büyük katkılar sağlayacağına da yürekten inanıyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde Türkiye'nin uluslararası standartlarda tesislere sahip bir ülke olduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:

“Yüzlerce uluslararası spor organizasyonuna başarıyla ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor turizminde daha yükseklere olan yürüyüşümüz güçlü şekilde devam edecek. Sporcular ve misafirlerimizin hafızalarında unutulmaz bir ev sahipliği olacak spor organizasyonlarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Türkiye için çalışıp üretirken ortaya çıkardığımız eserlerin dünya sporuna da katkısının elbette farkındayız. Kararlı ve emin adımlarla gerçekleştirdiğimiz spor politikalarımız Türk sporuna güç kazandırmakla birlikte dünyaya da örnek olmaya devam edeceğiz.”

Birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine işaret eden Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

“ Türkiye Cumhuriyeti olarak bu organizasyona katılarak bizi onore eden tüm dost ve kardeş ülkelerin her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Türkiye genelinde tüm spor imkanlarımızla sizlerle birlikte hareket etmekten büyük bir mutluluk duyacağımızı da özellikle ifade ediyorum. İnanıyorum ki İslam dünyasının birlikteliği, dostluğu ve kardeşliğine yönelik gerçekleştirdiklerimiz, sporun birleştiren gücünü esas alan İslami Dayanışma Oyunları'yla tüm dünyaya örnek teşkil edecek ve gelecek nesillere kuvvetli bir barışın ve dostluğun zeminini tesis edilecektir.”

 

 

Anahtar Kelimeler : “ÖRNEK, OLMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız