HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2022 Cuma Saat: 12:39

ORDU’DA 100 ARAÇ YARIŞACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in öncülüğünde, 17-18 Eylül tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 adıyla düzenlenecek .Festivalde Türkiye genelinden 60 kulüp 100 a
ORDU’DA 100 ARAÇ YARIŞACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in öncülüğünde, 17-18 Eylül tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 adıyla düzenlenecek .Festivalde Türkiye genelinden 60 kulüp 100 araçla yarışacak.

Off-Road’a gönül vermiş kişileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan yarışlarda araçlar çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda mücadele edecek. Araçlar derin su geçişleri, çamur ve bataklık parkurlar, kaya tırmanışları, dik rampa ve inişlerin yer aldığı parkurlarda zor engelleri aşmaya çalışacak.

Öte yandan İki gün sürecek olan festival renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 17 Eylül saat 18.00’da OBB Ana Bina önünde düzenlenecek program ardından şehir korteji gerçekleşecek. Saat 20.00’de düzenlenecek konserle festival ateşinin fitili ateşlenecek. 18 Eylül’de Altınordu ilçesi Melet Irmağı yanında saat 09.00’da başlayacak olan yarışlar ise saat 17.00’de düzenlenecek olan kupa töreninin ardından sona erecek.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, 100, ARAÇ, YARIŞACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız