HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2022 Pazar Saat: 14:36

YENİ SALON ADINA KOLLAR SIVANDI

Ordu’ya  4 bin  Seyirci Kapasiteli Modern Spor Salonu Yapılacak Altınordu ilçemizin Karşıyaka Mahallesinde bulunan Spor Kompleksinin bulunduğu bölgeye yapılacak 4 bin  seyirci kapasiteli spor salonunun proje uygulama ve zemin etüt çalışm
YENİ SALON ADINA KOLLAR SIVANDI

Ordu’ya  4 bin  Seyirci Kapasiteli Modern Spor Salonu Yapılacak

Altınordu ilçemizin Karşıyaka Mahallesinde bulunan Spor Kompleksinin bulunduğu bölgeye yapılacak 4 bin  seyirci kapasiteli spor salonunun proje uygulama ve zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Ankara’dan gelen teknik heyetle birlikte  incelemelerde bulunan Vali Tuncay Sonel konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ordu’da büyük bir kapalı spor salonumuza ihtiyaç vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle bu ihtiyacımız giderilecek. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu Karşıyaka spor kompleksinin yanındaki yaklaşık 15 dönümlük arazinin işlemlerini tamamlamıştık. Bugün de Gençlik ve Spor Bakanlığından teknik heyet geldi. Spor salonunun zemin etütleri yapılıyor. Allah nasip ederse 4 bin  kişi kapasiteli, uluslararası müsabakalara ve büyük kongrelere ev sahipliği yapacak güzel bir kapalı spor salonuna Ordu’muz kavuşacak. Bu konuda destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, emeği geçen Ordu’muzun değerlerine çok teşekkür ediyoruz. Yöremize, bölgemize, Ordu’muza gençlerimize hayırlı olsun.”

Anahtar Kelimeler : YENİ, SALON, ADINA, KOLLAR, SIVANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız