HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2023 Perşembe Saat: 10:33

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA KAZMA VURULDU

İhalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan Ünye Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna ilk kazma vuruldu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’ye, yıllardır beklenen bir projeyi daha kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kısa s
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA  KAZMA VURULDU

İhalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan Ünye Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna ilk kazma vuruldu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’ye, yıllardır beklenen bir projeyi daha kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kısa sürede tamamlanacak projemiz Ünye’mize hayırlı olsun” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği ve Ünye Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Yarı

Olimpik Yüzme Havuzunun yapımına başlandı. Gölevi Mahallesi TOKİ mevkiinde inşa edilecek olan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu alanında temel öncesi hafriyat çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmaları AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti İl ve İlçe ana kademe yöneticileri ve Meclis Üyeleriyle birlikte yerinde inceledi.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 4 AYDA TAMAMLANACAK

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun kısa sürede tamamlanacağını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

“Karadeniz doğası ve deniziyle mükemmel bir bölge. Ama denize girme noktasında maalesef zaman zaman tehlikeler ortaya çıkabiliyor. Gençlerimiz ve hemşerilerimiz yüzmeye hasret kalabiliyordu. Onun için ilçemizin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Gençlik ve Spor Bakanımızın Ordu’yu ziyaretinde bizlere destek sözü vermesiyle bizde çalışmalara başlamıştık. Allah’a şükürler olsun ihalesini yaptığımız projemizde yer teslimi yapıldı ve temel aşamasına gelindi. Toplamda 4 bin metrekareye yakın bir alan içerisinde Bin 400 metrekare kapalı alanı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu bu süre içerisinde Ünye’ye kazandıracağız. Müteahhit ile yaptığımız istişareye göre yaklaşık 4 aylık bir süre içerisinde hızlı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun hizmete girdiği gün bu heyecanı hep birlikte yaşarız.”

Spor tesislerinin yapımına devam ediyoruz diyen Başkan Tavlı, daha sonra şunları kaydetti:

“İlçemize spor tesisleri bakımından 8 adet semt sahası kazandırdık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte bu süreçte 2 adet futbol sahası ve 3 adet basketbol sahasını da farklı mahallelere kazandırmış olacağız.”

 

Anahtar Kelimeler : YARI, OLİMPİK, YÜZME, HAVUZUNA, KAZMA, VURULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız