HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2023 Pazar Saat: 13:52

“OMUZ OMUZA TÜRKİYE” KAMPANYASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1 Mart 2023 Çarşamba günü TFF öncülüğünde tüm kulüplerimizin katılımı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasını başlatacakl
“OMUZ OMUZA TÜRKİYE” KAMPANYASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1 Mart 2023 Çarşamba günü TFF öncülüğünde tüm kulüplerimizin katılımı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasını başlatacaklarını duyurdu.

Başkan Mehmet Büyükekşi, 'Hep birlikte daha güçlüyüz' sloganıyla geliri depremzedelere bağışlanan Trabzonspor-Basel maçı sonrası uluslararası boyutu olan 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasıyla ile ilgili şunları kaydetti:

"Hepimizi derinden sarsan büyük bir afet yaşadık. Kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu büyük afetin sonucunda milletçe olağanüstü bir dayanışma başladı. Devletimiz, kurumlarımız, vatandaşlarımız hep birlikte harekete geçtik. Bu dayanışma ve yardımlaşma sürecinde Büyük Türk Futbol Ailemiz de yeniden son derece güçlü bir şekilde bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Futbol Federasyonumuz, kulüplerimiz sürekli istişare halinde afet bölgesi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugün de bu dayanışmanın bir adımını daha attık. Trabzonspor'un Basel ile oynadığı maç  birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sürece katkı sağlayan tüm kulüplerimize, taraftarlarımıza, teşekkür ediyorum. Yardımlaşma ve dayanışmamızı daha ileri boyuta taşıyacağız. 1 Mart 2023 Çarşamba günü Türkiye Futbol Federasyonumuzun öncülüğünde tüm kulüplerimizin katılımı ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile uluslararası boyutu olan örnek bir kampanya başlatıyoruz.

OMUZ OMUZA TÜRKİYE adını verdiğimiz bu organizasyonla başta Süper Lig yayıncı kuruluşumuz beIN Sports olmak üzere, tüm spor kanallarımızın da bu tarihi ve anlamlı ortak yayına ekranlarını açmasını arzu ettiğimiz, Büyük Futbol Ailemizin tüm değerli kurumları ve fertlerinin katılımı ile 10.000 konteyner hedefiyle afetzede vatandaşlarımızın geçici barınma merkezlerinde sağlıkla konaklamalarını sağlayacak bir kampanya başlatıyoruz.”

 

 

Anahtar Kelimeler : “OMUZ, OMUZA, TÜRKİYE”, KAMPANYASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız