HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Haziran 2023 Salı Saat: 11:56

TÜFAD’DAN ÖNEMLİ SEMİNER DUYURUSU

TÜFAD Ordu Şubesi  Başkanı Turgut Kır, THF-TÜFAD  işbirliği ile organize edilecek olan  Temel  Tefil, Gelişim seminerine yönelik duyuru yaptı.                 TÜFAD Ordu Şubesi Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik
TÜFAD’DAN ÖNEMLİ SEMİNER DUYURUSU

TÜFAD Ordu Şubesi  Başkanı Turgut Kır, THF-TÜFAD  işbirliği ile organize edilecek olan  Temel  Tefil, Gelişim seminerine yönelik duyuru yaptı.

                TÜFAD Ordu Şubesi Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

                “TFF-TÜFAD işbirliğince 21 Haziran 2023 tarihinde yapacağımız Temel TEFİL Sürekli Gelişim Seminerine UEFA ELİT-A, UEFA-A, UEFA-B,TFF Teknik Direktör, TFF-A, Profesyonel Kaleci Antrenörü diploması olan antrenörlerimiz ve Onur AKSU-Ümit GÜRSOY Zorunlu (Amatör)Gelişim Semineri TFF B,GRASSROOTS C,Amatör lisansı olanlar ve TFF Amatör Kaleci Diploması olan hocalarımız seminere www.tufad.com.tr seminerler adresinden kayıt yaptırabilirler.

 Seminer ücreti 200 tl olup kayıt yaparken isim soy isim ve TC noları banka dekontunun açıklama kısmına yazılması zorunludur. Seminere kayıt yaptığınızda  banka dekont numarası sisteme girilmelidir. UEFA Diploması olanlara Seminer puanı 5 puandır.

GRASSROOTS C ,Amatör takım çalıştırma belgesi olanlar ve Amatör kaleci belgesi olanlara da 15 puan verilecektir. Tüm antrenörlerimizin katılması gereken zorunlu seminerdir.

LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ!!

Seminere kayıt oluştururken İsim soyisim ve TC nolarınızı lütfen doğru giriniz bir rakam yanlış yazdığınızda seminere katılımınız kabul edilmeyecektir sistemde adınız çıkmayacaktır. Seminerlere katılmayan hocalarımız çalışma izni alamazlar. Parayı TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLERİ DERNEĞİ HESABINA YATIRINIZ. Açıklamaya ad- soyad- tc. Yazıp BAĞIŞ olarak yazınız.

İban no: TR55 0006 4000 0017 1001 0423 14

Bütün hocalarımız bu seminere katılması gerekiyor. Seminere katılmayan hocalarımız 2 yıl sözleşme yapamazlar. Seminere kayıt oluşturma son günü 19 Haziran mesai bitimidir. Sağlıklı günler dilerim.”

Anahtar Kelimeler : TÜFAD’DAN, ÖNEMLİ, SEMİNER, DUYURUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız