HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Haziran 2023 Perşembe Saat: 11:26

GENÇ, OLİMPİYATLARA GÖZ DİKTİ

Dünya ve Avrupa şampiyonu  Halterci Ünyeli Yusuf Fehmi Genç, 2 Eylül tarihinde Suudi Arabistanda düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada hedeflerini dile getirdi. Hedefinin olimpiyatlara katılmak oluğunu vurgulayan Gen
GENÇ, OLİMPİYATLARA GÖZ DİKTİ

Dünya ve Avrupa şampiyonu  Halterci Ünyeli Yusuf Fehmi Genç, 2 Eylül tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada hedeflerini dile getirdi.

Hedefinin olimpiyatlara katılmak oluğunu vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

“Bu yarışma, olimpiyatlar için çok önemli bir adım ve benim için büyük bir fırsat. Burada ülkemi temsil ederken güzel dereceler elde etmek için çalışacağım.”

Genç, “Büyükler Dünya Şampiyonası'na olan bu yolculuğumda beni desteklemek için lütfen paylaşımlarımı beğenin, yorum yapın ve hikayelerinizde paylaşın. Sizlerin desteği benim için çok değerli.” ifadelerinde bulundu.

Dünya ve Avrupa şampiyonu  Yusuf Fehmi Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine destek istedi.

Hedefinin olimpiyatlara katılmak oluğunu vurgulayan Genç, Ünye Kent Gazetesi’nde yer alan haberde şunları söyledi:

“Sevgili dostlarım ve destekçilerim; heyecanla paylaşmak istediğim büyük bir haberim var! 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek Büyükler Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere Suudi Arabistan'a gidiyorum! Bu yarışma, olimpiyatlar için çok önemli bir adım ve benim için büyük bir fırsat.

Bu şampiyonada ülkemi temsil ederken güzel dereceler elde etmek için çalışacağım. Ancak, heyecanımı ve hedeflerimi sizlerle paylaşmanın da önemli olduğunu düşündüm. Bu yarışmada göstereceğim performans benim için sadece bir başlangıç olacak.

Yarıştan sonra planlarımı da sizlerle paylaşmak istiyorum. 2024 Paris Olimpiyatları için en önemli ve son yarışım, Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı Büyükler Avrupa Şampiyonası olacak. Bu şampiyonada en iyi performansımı sergilemek ve olimpiyatlara katılmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Bu heyecan verici yolculuğum boyunca beni destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Aileme, antrenörlerime, arkadaşlarıma ve sponsorlarıma minnettarım. Sizlerin destek ve inancı, benim için güç ve motivasyon kaynağı oldu.”

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ, OLİMPİYATLARA, GÖZ, DİKTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız