HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2017 Salı Saat: 10:36

“GENÇLER GELECEĞE SPOR İLE HAZIRLANIYOR”

“GENÇLER GELECEĞE SPOR İLE HAZIRLANIYOR”

 

Altınordu Belediyesi tarafından 6 ilden birçok takımın katılımı ile düzenlenen "1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni" Karadenizli minik basketbolcuları bir araya getirdi.

 

Altınordu Belediyesi spora ve sporcuya değer vermeye devam ediyor. Sportif faaliyetler konusunda organizasyonlar düzenleyen Altınordu Belediyesi, ilin tanıtımına katkı sağlarken başarılı sporcuların ise gün yüzüne çıkmasına olanak sağlıyor. Bu kapsamda etkinlikler gerçekleştiren Altınordu Belediyesi, Ordu Kalkınma Derneği ile işbirliği yaparak Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Erzurum’dan katılan takımlarla "1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni’ni" düzenlendi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şölene Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, antrenörler, sporcular ve birçok ilden çok sayıda sporsever katıldı.

 

 

"1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni" açılış programına katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, spora ve sporcuya değer verdiklerini söyledi. Gençlerin geleceğe hazırlanmasında sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak düzenlediğimiz "1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni" etkinliğini Altınordu’da düzenlemekten dolayı mutluyuz. Belediyemiz kurulalı 3 yıl oldu ve bu süre içerisinde kültürel, sanatsal ve her türlü etkinliğin yanı sıra en önemli gördüğümüz spora da büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede spor kulüpleri ile işbirliğimizi her zaman sürdürmeye özen gösteriyoruz. Bu işbirliğini yaparken evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan kurutulabilmesi, zindelik sağlamaları ve bu tür faaliyetlere yönlendirerek kendilerini geleceğe hazırlamalarına katkı sağlıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza ve teknik ekibe başarılar diliyorum” dedi.

 

HAVA ATIŞI BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN

 

"1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni" müsabakaları Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın gerçekleştirdiği hava atışı ile start aldı. Gerçekleşen etkinlik kapsamında sporcular düzenlenen şölenin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdiler. 

 

 

Anahtar Kelimeler : “GENÇLER, GELECEĞE, SPOR, İLE, HAZIRLANIYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız