HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2017 Cuma Saat: 09:07

ÜNYE 1957’DE 3.LİG SESLERİ

Ünye’de hafta sonu pazar günü Lige 4-1’lik Orduspor galibiyeti ile başlayan Ünye 1957 Spor futbolcuları, Ünye Belediyesi’nin organizasyonu olan kaynaşma yemeğinde sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve basın mensuplarıyla bir araya
ÜNYE 1957’DE 3.LİG SESLERİ

Ünye’de hafta sonu pazar günü Lige 4-1’lik Orduspor galibiyeti ile başlayan Ünye 1957 Spor futbolcuları, Ünye Belediyesi’nin organizasyonu olan kaynaşma yemeğinde sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
         Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Kulüpten bu sezon şampiyonluk beklediklerini belirterek, kulübün amacının bir sonraki sezon 3. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

“3. Lig’i hak eden bir takım”

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ünye 1957 Spor futbolcuları ağırlandı. Yeşil beyazlı ekibi şehrin sivil toplum kuruluşları, işadamları ve basın mensuplarıyla buluşturan programda, kulübe sahip çıkılması mesajları verildi.

“Bu takım 3.Ligi hak ediyor” 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, takımın 3. Lig’i hak ettiğini söyleyerek, “Lig daha yeni başladı, henüz bir maç kazandık, çok yolumuz var. Ancak pazar günü izlediğimiz o takım 3. Lig’i hak eden bir takım. Gerek sahadaki yayılış, diziliş, top isteme arzusu, pas yapma yüzdesine baktığımızda bu takım gerçekten 3. Lig’i hak eden bir takım.”dedi.

“Bize düşen tribünleri boş bırakmaksızın desteklemek” 

“Ünye Belediye Başkanı olarak bana ve ekibime düşen arkadaşlarımız ve Ünye ile beraber sizi bu ligin sonuna kadar o tribünleri hiçbir zaman boş bırakmaksızın desteklemek.” diyerek yeşil beyazlı kulübe destek çağrısını yineleyen Başkan Çamyar, şunları söyledi:

“Sizin ihtiyaçlarınızı gidermek, taleplerinizi yerine getirmek, karşılığında ise başarı bekliyoruz. Çünkü bu başarıya Ünye hasret, çok arzuluyor ve çok istiyor. Biz bunu göreve geldiğimiz 30 Mart 2014 tarihinde düşünmüştük. Yani bu bir projenin parçasıydı. Kendi başına küllerinden doğup gelen bir kulüp değil, bu tamamen çalışılmış, sonucu tamamlanmış, nereye doğru gittiğini bildiğimiz bir hareketin ürünü. Göreve geldiğimizde önümüzde bir Ünyespor vardı. Yönetim sorunu olan, 6.5 milyona yakın bir borç yükü olan yönetilemez bir yapı vardı. Biz Belediyesporumuzun adını Ünye 1957 Spor olarak değiştirip, yolumuza sıfır kilometre bir takımla devam edeceğiz, her şey şeffaf olacak dedik.”

“Takıma inancımız devam ediyor”

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkası Abdullah Sarı gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“2 yıl önce bu zamanlarda iki kulübün birleştirilmesi ile ilgili küllerinden doğan yeni bir takım ortaya çıkardık. Amacımız ve hedeflerimiz vardı. Ünye Belediye Spor ve Ünyespor’u birleştirerek Ünye 1957 Spor’u yeniden dizayn edip, Ordu 1. Amatör Lig’de mücadele etmeye başladık. Amacımız ve hedeflerimizden biri bu şehri iki takımı kaldıramayacağı düşüncesiydi. Bugün baktığımız noktada bu takımın artık profesyonel Lig’lerde mücadele etmesi gerektiğinde de ne kadar önemli bir karar aldığımızı da 2 yıl önce gördük ve uygulamaya geçirdik. Belediye Başkanımızın katkıları ile bu güne kadar geldik. Bu takımın artık bir sonraki dönemde 3. Lig’de görev alması gerektiği konusundaki inancımızı devam ettirdik.”(Ünye Kent)

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 1957’DE, 3.LİG, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız