HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Haziran 2016 Pazartesi Saat: 07:44

“MHP’DEKİ KAVGA TAHT OYUNLARI DİZİSİ GİBİ”

AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI UĞUR ÇELENK, MUIHALEFETİ TOPA TUTTU;
“MHP’DEKİ KAVGA TAHT OYUNLARI DİZİSİ GİBİ”

AK PARTİ Ordu İl Teşkilatı genişletilmiş il danışma meclisi toplantısını yoğun katılımla il teşkilatında yaptı. Toplantıda İl Başkanı Uğur Çelenk, Mecliste grubu bulunan muhalefet partilerini topa tutarak, MHP, CHP ve HDP’ye eleştirilerde bulundu. MHP’de ki kongre takvimini de Taht Oyunlarına benzeten Çelenk, dikkatleri üzerine çekti.

Haziran ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısının  Divan başkanlığını İl Sekreteri, İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı yaptı.

Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü Ordu Milletvekili  Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un Yurt dışında olması nedeniyle ve  Milletvekilleri  Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı’nın TBMM’de ki çalışmaları dolayısıyla katılmadığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkan ve Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Divan Başkanı Azaklı, bugünden itibaren Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif ayına girileceğini anımsatarak, Ramazan ayının ALLAH (CC)’ın biz Müminlere bir ikram olarak sunduğunu, Ramazan ayını, ibadet, tevbe, dua, zikir, arınma, sosyal yardımlaşma ve dayanışma içinde geçirmeyi, Ramazan’ın manevi hazzından faydalanmayı, ruhen ve manen dolu dolu yaşamayı cümlemize nasip etmesi temennisinde bulunarak toplantıyı açtı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, AK Parti’de olağanüstü fevkalade bir kongre gerçekleştirildiğini belirterek, bilindiği gibi bir önceki Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, büyük bir erdemlik göstererek Genel Başkanlığı başka bir arkadaşına devredeceğini ilan ettiğinde herkes şaşkın bir halde acaba AK Parti de ne oluyor, AK Parti dağılacak hesabına girdiğini TV’lerde açık oturumlarda konunun tartışıldığını ancak, AK Parti yine kaos bekleyenleri ters köşe yaparak Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanır bir olgunluk ve erdemlikle kısa sürede Olağanüstü kongresini başarı ile yaptığını Sayın Davutoğlu’nun Kongreye gelerek muhteşem bir konuşma yaptığını ve yine AK Parti içinde hizmetleri ile ön plana çıkmış katıksız has dava adamı Binali Yıldırım’a görevi devrettiğini ifade ederek bunları neden anlattığını ise şöyle anlattı;

“MHP’DEKİ KAVGA ADETA GAME OF THRONES (TAHT OYUNLARI) DİZİSİ GİBİ”

“Arkadaşlar diğer partilere bakıyoruz MHP’de adeta kazan kayınıyor , kongre tarihi kargaşası yaşanıyor, ne zaman kongre yapacakları belli değil, her gün bir mahkeme kararı ile ne yapacaklarını bilemiyorlar ,bilenen 5 tane Genel Başkan adayları var MHP’deki kavga adeta Game of Thrones (Taht Oyunları) gibi” dedi.

“CHP KAVGACI, İNSAN ONURUNU ZEDELEYİCİ SÖYLEMLERİ VE KÜFÜRLÜ BİR YÖNETİM SERGİLEMEKTEDİR”

CHP’yi de eleştiren Başkan Çelenk, “CHP derseniz zaten kurultaylar partisi son Genel Başkanı ve ekibi adeta Türk siyaset arenasına kavgayı, insan onurunu zedeleyici söylemleri , küfürlü bir yönetimi benimsiyorum diyerek sahnede boy gösteriyor. Ama bu tavırları milletimizden hiç destek görmüyor. O, Genel Başkan 7 seçim kaybediyor ve hala koltuğunda oturuyor” diye konuştu.

“HDP Yİ PARTİDEN SAYMAYA BİLE GEREK YOK TERÖRE VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER”

HDP’yi partiden bile saymamız doğru değil diyen başkan Çelenk şöyle devam etti; demokrasilerde % 0,01 oy alan partiler bile baş tacımızdır. Ancak, sırtını terör örgütüne dayayarak, siyaset yapmanın demokrasi ile alakası yoktur. İnşallah son çıkan dokunulmazlıkların kaldırılması yasası ile teröre bulaşanlardan hesap sorulacak ve hak ettikleri cezayı adelet önünde alacaklardır.

Kimsenin veya bir siyasi partinin iç işlerine karışacak değiliz ancak bunlarda bir gerçek Siyasi partilerde Bütün bunlar yaşanırken AK Parti yüzünü milletine dönerek , milletten aldığı destekle büyümesine devam ediyor, 2023 hedeflerini ilmek ilmek örüyor” şeklinde konuştu.

Toplantıda ilçe Belediye Başkanları adına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş konuşma yaptı, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuşarak Büyükşehir'in kısa sürede yaptığı devasa hizmetleri anlattı. Toplantının ikinci kısma basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Bu bölümde daha çok teşkilat çalışmaları ele alındı son olarak soru cevap kısmına geçildi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi. (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız