HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2018 Pazar Saat: 12:06

PAZAR; “TÜRK’ÜN KARŞISINDA HİÇ BİR GÜÇ DURAMAZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Türk’ün karşısında hiçbir gücün duramayacağına dikkat çeken Başkan Pazar, yayınladığı
PAZAR; “TÜRK’ÜN KARŞISINDA HİÇ BİR GÜÇ DURAMAZ”

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı Şenol Pazar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Türk’ün karşısında hiçbir gücün duramayacağına dikkat çeken Başkan Pazar, yayınladığı mesajda; ’’Bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır.

Her yıl 18 Mart’ta kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihin o güne kadar tanık olmadığı muhteşem bir zaferdir. Bu zafer, kahraman askerlerimizin, dünya tarihine geçen bir kahramanlık mücadelesidir” dedi.

‘Çanakkale Savaşları, milletimizin zamanın en güçlü ve  donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir’ diyen Başkan Pazar; “Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Türk Milleti Çanakkale’de elde ettiği üstün başarısı ile tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde vermiştir.

Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümünde milletimizin bu onurlu gününü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum’’ diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız