HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2021 Perşembe Saat: 10:42

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GERİSE PEK MESELE DEĞİL 2021 yılını değil, koronavirüs belasını başımıza musallat eden ve nice acı ve felaketlerle  anılacak 2020 yılının çıktığını kutluyoruz. Yaşadıklarınızla yaşamak istedikleriniz arasında far
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GERİSE PEK MESELE DEĞİL

2021 yılını değil, koronavirüs belasını başımıza musallat eden ve nice acı ve felaketlerle  anılacak 2020 yılının çıktığını kutluyoruz. Yaşadıklarınızla yaşamak istedikleriniz arasında fark olmasın. Gerisi pek mesele değil.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

Covid-19 salgını ile mücadelede en ufak bir gevşekliğe, rehaveta yer verilmeyecek. Covid-19 salgını ile mücadelemizde en ufak bir gevşeklik, en ufak bir rehavet, vaka sayılarının artmasına neden oluyor. O sebeple sahadaki denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Denetimlerimizi daha da hissedilir hale getireceğiz. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde ve saatlerde, bu kısıtlamaya uygun hareket edilmediğini gözlemliyoruz. Bunun için de daha etkin denetimler yapacağız. Emniyet ve Jandarma birimlerimiz, şok yol denetimleri yapacaklar. Vatandaşlarımızdan ricamız, onların sağlığı için belirlenen kurallara riayet etmelerdir. Aşı çalışmalarının sürdürüldüğü bugünlerde biraz daha dişimizi sıkmalıyız. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz ve başaracağız.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! “Başarı ya da başarısızlık hepimizindir” gerçeği hiçbir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini genç Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar müşterilerine hizmet veren Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AKPINAR HALI

Merinos, padişah, dinarsu, samur, soley halı ve mineflo satış adresi Akpınar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan ve 7 yıldır da ayni fiyata halı satan Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi (Yeni fidangör)NO: 57 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini Hasan Akpınar’ın yaptığı Akpınar halıya 214 68 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akpınar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Sahipliğini , “Çıraklığını yapmadığın işin patronluğuna soyunma” gerçeğini göz ardı etmeyen  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda cep telefonu tamir adresi de olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

           YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahale Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Sözleriyle değil, gözleriyle konuşanlar daha doğruyu söyler.

 

 

O GÜN BUGÜN

Uğruna ölmeyi göze almayan ‘Ülke sever' olamaz.

 

 

HARBİDEN

Anlamaya çalışma hayat böyledir işte. Hep o kıyamadıklarınız kıyar size.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde aşı sıkıntısı var, biz ise şu anda aşı konusunda attığımız adımlarla, yaptığımız ödemeyle aşılarımızı aldırmaya başladık ve ilk etapta 50 milyon doz aşı ülkemize gelecek" şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini.

*********************************

x-Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tedbir ve kısıtlamalara uyumla vaka sayılarını önemli ölçüde düşürdük. Ancak son günlerde 5.000-7.000 arasında seyreden vaka sayıları hâlâ tedirgin edici seviyede. Kapalı ortamlarda kalabalıktan uzak durmalı, maske ve mesafe kurallarına özen göstermeliyiz" ifadelerini kullandığını,

*********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ORMEK), tüm eğitmen ve personelin desteği ile 200 bin maske üreterek Ordu Büyükşehir Belediyesinin korona virüsle mücadelesine katkı sağladığını,

*********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin , Altınordu ilçesinin ilk ve tek Cemevi olma özelliğini taşıyan Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’ne destek sözü verdiğini,  4 kat olarak projelendirilen ancak 2 katı yapıldıktan sonra kalan katlarının yapımına devam edilemeyen binanın, kalan 2 katının Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını,

**********************************

x-İçişleri Bakanlığı’nın, 81 il valiliğine kayak merkezlerindeki otellerde uygulanacak Kovid-19 tedbirleriyle ilgili genelge gönderdiğini, genelgeye göre,  konaklama tesisleri için saat 22.00'den sonra getirilen müzik yayını yasağı kayak otellerinde kısıtlamanın olduğu süre ve günlerin tamamını kapsayacağını, yiyecek-içecek servisi başta olmak üzere müşterilerin topluca bir araya gelmelerini engelleyecek tedbirlerin alınacağını,

**********************************

 

 

x-Mehmetçik için, yüksek mukavemetli iplikten nanoteknolojik üretimle elde edilen kumaşlar kullanılarak hazırlanan, su itici özelliğe sahip yeni "kamuflaj", Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörle mücadele eden askerler tarafından kullanılmaya başlandığını,

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin , Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Ulu Cami’nin zemin katında kütüphane projesini hayata geçireceğini, proje kapsamında grup çalışma alanı, tekli çalışma alanı, ofis, arşiv, danışma ve kitaplıkların yer alacağı kütüphane içerisinde kafe ve teras da bulunacağını, 

***********************************

x-Alman otomotiv devi Volkswagen'in Türkiye'ye yatırım kararından vazgeçmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan misilleme geldiğini,  Bakanlıklara Volkswagen'in kamu kurumunda makam arabası olarak kullanılmaması talimatı verildiğini,  Volkswagen'in yerine Renault, Ford ve Toyota markalarının önerildiğini,

***********************************

x-Ölçü ve tartı aletlerinin beyan verme süresinin 28 Şubat tarihinde sona ereceğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız