HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 09:43

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER HEP “VATAN SAĞ OLSUN DEDİK!” Öldürmeye doymayan Pkk kancıklarının yoluna halı serdik ve hep  “Vatan sağ olsun”, dedik. Dedikçe de daha çok  gencecik  fidanları toprağa verdik .
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

HEP “VATAN SAĞ OLSUN DEDİK!”

Öldürmeye doymayan Pkk kancıklarının yoluna halı serdik ve hep  “Vatan sağ olsun”, dedik. Dedikçe de daha çok  gencecik  fidanları toprağa verdik .

        Daha ne yazayım ki?

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Çekin artık şu kanlı elinizi şu milletin üzerinden, yeter artık. Sayın Sevinç. İste size resmi rakamlar ile 2019-2020 ve 2020-2021 sezonu gerçek verileri.

Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde oluşturulan rekolte tespit komisyonu tarafından 2020 sezonu için tespit edilen fındık rekoltesi 665 bin tondur.

2020 sezonunda pazara indirilen fındık ise 609 bin tondur. 2021 sezonu için tespit edilen rekolte tahmini 675 bin tondur. 31 Aralık 2021 tarihi itibarı ile de pazara indirilen fındık 259 bin tondur.

Bire gafil haydi bu resmi verilerden hem fazla oluşan bir rekolte, hemde övündüğünüz bir ihracat miktarı çıkarınızda bizde görelim.

Bırakın artık fındık üzerinden oyun oynamayı, bırakın artık birilerini kandırmayı, asıl amacınızı açık açık söyleyin tabi o yürek sizde varsa.

Biz amacınızı biliyoruz; Fındık üreticisinin elinden fındığı nasıl ucuza aldıysanız TMO’nun da elindeki fındığı ucuza kapatmaya çalışıyorsunuz.

Size bu fırsatı vermemek için var gücümle savaşacağım, bu ülkenin, bu bölgenin ve bu çiftçinin hakkını size yedirmemek için direneceğim.”(Atakan Akça. Altınordu Ziraat Odası BŞK)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her yapılan eser yeşillikleri yok etmeye bayılıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini yılların tecrübesi Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini  hoş sohbet Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye  yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bilgi kitap ve kırtasiye de spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerini bulabilirsiniz.

                Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veren Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Fatih ayakkabı, Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ile Mehmet Çelik üçlüsünün önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazanç dileklerimizi iletiyoruz. 

AKPINAR HALI

 Kaliteli halı satış adresi Akpınar halı, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini Hasan Akpınar ve oğullarının  yaptığı Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:57 (Yeni Fidangör) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Akpınar halıya, 214 68 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akpınar halı, sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Parası olanlar adına cennet denilen bu ülkede, hep geçmiş düne iç çekiyoruz. Hayallerle yaşarken zamanı içmişiz haberimiz yok…

 

 

O GÜN BUGÜN

Hamurunda ‘insanlık’ yoksa, bırak, ‘Kütük’ gibi yaşasın. 'Afyon yutmuş" gibi yalanı da alkışlasın.

 

 

HARBİDEN

Herkes aynı anda yaşar ama herkesin karanlığı farklıdır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada aşı olmuş kişilerin omicron ile bağışıklığının arttığını belirttiğini, Koca, konya yönelik yaptığı açıklamada, "Omicron varyantı salgının son bulmasının umudu olabilir. Bilimsel çalışmaların sonuçlarına göre aşı olmuş kişiler omicron ile karşılaştıklarında hem hastalığı kolay atlatıyor hem de bağışıklık seviyesi yükseliyor. Aşınızı olarak yarın için umutlu olun. Salgın gündemden çıkacak" ifadelerini  kullandığını,

**********************************

x-Vali Tuncay Sonel’in vaka artışlarına yönelik yaptığı açıklamada,  “Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde ve ilimizde vaka sayılarında bir artış olduğunu rakamlardan anlıyoruz. Biz, işi sıkı tutup, tedbiri elden bırakmayacağız. Rehavete kapılmayalım. Hem vatandaşlarımızın belirlenen kurallara uygun hareket etmesini sağlayacağız, hem de aşı konusundaki başarılı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Salgının bitmediğini, aksine mutasyona uğrayarak, insanlarımızın sağlığını tehdit etmeye devam ettiğini topluma hissettirmeliyiz. Herkes, maske, mesafe, temizlik diye adlandırdığımız bireysel tedbirine dikkat etmeli. Aşı konusunda da aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandığını,  

**********************************                                                                                                                       

x-Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nin,  2020-2021 Olağan Genel Mali Kurulu yapıldığını, Olağan Mali Genel Kurulda mevcut başkan Lütfi Bayraktar’ın güven tazelediğini,

***********************************

x-Emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 386 bin565 kişinin 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarlarının, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına gönderilerek 27 Ocak 2022 tarihinde ödeneceğinin kaydedildiğini,

***********************************

x-Vatandaşların,  herhangi bir olumsuz durumda Büyükşehir Belediyesi’nin  444 10 52 numaralı çağrı merkezini arayabileceklerini,

***********************************

x-Türkiye'de geride bıraktığımız yıl 122 ülkeye 344 bin 370 ton iç fındık ihracatı gerçekleştirilirken, 2 milyar 260 milyon 105 bin 304 döviz geliri sağlandığını,  2021-2022 ihracat sezonunun 1 Eylül-31 Aralık 2021 döneminde ise 158 bin 465 ton iç fındık ihracatı karşılığında 981 milyon 190 bin 866 dolar fındık gelir elde edildiğini,

***********************************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in, “Türkiye’de ortalama ömür 78, hekimlerde 58, dahili branşlar 62, ortalama 60 yıl. Hekimler tedavi ettikleri insanlardan 20 yıl daha az yaşıyorlar bu ülkede” ifadelerini kullanmasının dikkatten de öte dikkat çektiğini,

***********************************

x-Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün 2021’de 4 bin 700 kilo usulsüz avlanmış balığa el konulduğunu açıkladığını,

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız