HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2022 Çarşamba Saat: 09:20

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BİZİM SİYASİLER İŞTE! Bizim siyasiler  işte! Çözüm üretmiyor, sorun üretiyor ve sorulara sorularla cevap veriyor. Tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BİZİM SİYASİLER İŞTE!

Bizim siyasiler  işte! Çözüm üretmiyor, sorun üretiyor ve sorulara sorularla cevap veriyor. Tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Kütüphaneler, toplumun kültür ve medeniyet birikiminin hazinesidir. Bu hazinenin niteliği ve çokluğu, bir ülkenin gelişmişliğinin ve kültürel seviyesinin de en önemli göstergelerindendir.

Önemli bir geçmişe sahip olan kütüphaneler, bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir. Bireylerin araştırma, tanıma, öğrenme arayışlarında ilk başvurduğu kurumlar olan kütüphaneler, yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz parçasıdırlar. 

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, bireysel ya da toplumsal olarak iyi, güzel ve başarılı bir yer edinmek istiyorsak okumak, düşünmek, eleştirmek ve en önemlisi bilim üretmek zorundayız. Bu anlamda nasıl ki eğitimin, bilimin, sanatın olmadığı bir dünya düşünemiyorsak, kitapların ve kütüphanelerin de olmadığı bir dünya düşünemeyiz.

Milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerleri yüksek, kendine güvenen, analitik düşünebilen genç nesillerin yetişmesi, okumaya, anlamaya ve sentez yapmaya bağlıdır. Bizler bu anlayışla kütüphanelerimize yapılacak her türlü desteği, ülkemizin geleceğine yapılmış katkının bir parçası olarak değerlendirmekteyiz.”(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Az şeylerle mutlu olanlar, çoğu şeye yetiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

PABUÇ  AYAKKABI

Sahipliğini hoş sohbet isim Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işin patronluğuna soyunma” gerçeğini göz ardı etmeyen  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda cep telefonu tamir adresi de olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  yılların tecrübesi Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye, 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz. 

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kuru kahvenin tartışılmaz adresi İmren Kurukahveci, hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi İmren kuru kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A adresinde hizmet veriyor.

İşletmeciliğini 40 yıllık tecrübe  Mehmet Akyurt ‘un yaptığı İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

İmren kurukahveci sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Hiç birimiz peygamber değiliz. Elbette hatalar da olacak. O halde bir insan adına; düne tövbe, bugüne secde ve yarına da dua yakışır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Adalet'in hep lafta kaldığı bu ülkede düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmeye de yetmiyor işte! Olay ,sorun ve anlama özürlüleri, ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yoksa, kafayı yersiniz.

 

 

HARBİDEN

Ölüm var arkadaş, ölüm. Şu köşkün sahibi de ölecek. Şu horoz da…

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Yeni Havalimanı’na Ramazan ayı süresince günde karşılıklı 2 uçuş gerçekleştireceğini, Mayıs ayında da 3’e, yükselteceğini,  ayrıca Anadolu Jet Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen’e yaz tarifesiyle günde karşılıklı 3 uçuş icra edeceğini,

*********************************

x-Ordu Çevre Derneği’nin, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Melet Irmağı ağzına yapmak istediği balıkçı barınağının uygun yer olmadığı iddiasının mahkeme tarafından tescillendiğini, Ordu 2. İdare Mahkemesinin proje hakkında iptal kararı verdiğini,

*********************************

x-Altınordu Belediyesi’nin Karaca Ömer mahallesinde  şehri ikinci el oto ticaretinde cazibe ve ilgi odağı haline getirecek "Oto Galericiler Sitesi' projesinin yüzde 50’si tamamlandığını,

*********************************

x-Diyanet İşleri Başkanı Ordulu Ali Erbaş’ın, hutbelerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmadığına yönelik eleştirilere yanıt verdiğini, "Atatürk'ü her vesileyle anıp dua ediyoruz" diyen Erbaş’ın, paylaştığı tarihi kararnamede ise Atatürk'ün bizzat kendisinin hutbelerde anılmak istemediğini belirttiğini,

*********************************

x-Türk Kızılay Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt’un, Ordu’da her gün farklı ilçelerde iftar yemekleri vermeye hazırlandıklarını, bu çalışmalara ek olarak 1 milyon TL'nin üzerinde nakdi yardımın tanımlandığını söylediğini,

*********************************

x-Türkiye'de 65 yaş ve üzeri nüfus, son 5 yılda yüzde 24 artarak 2021'de 8 milyon 245 bin 124 kişiye ulaştığını, 100 yaş ve üzerinde en fazla yaşlıya sahip ilk 3 ilin ise İstanbul, Şanlıurfa ve Mardin’in olduklarını,

*********************************

x-Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sinin yüzde 18'den yüzde 8'e indirildiğini, ayrıca satın alınan konut nerede olursa olsun konutların metrekaresine göre KDV ödeneceğini, 150 metrekareyi aşmayan konutlarda KDV’nin yüzde 8 olduğunu,

*********************************

x-Türk-İş'in araştırmasında, mart ayında 4 kişilik ailenin dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken gıda harcaması tutarını ifade eden "açlık sınırının"4 bin 928 olduğunu,  gıda ile giyim, konut, ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer harcamaların toplam tutarına denk gelen "yoksulluk sınırının" ise 16 bin 52 lira olarak hesaplandığını,

*********************************

x- Ordu’da Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda start alan ve 2 Nisan tarihinde de sona erecek  Beyaz Grup U16 Kızlar Anadolu Şampiyonasına yaklaşık 300 sporcu ve idarecinin katıldığını, beş gün sürecek şampiyonada Manisa, Ankara, Iğdır, Ordu, Antalya, Rize, İstanbul, Samsun, Bolu, Eskişehir, İzmir, Hatay ve Denizli illeri temsilcilerinin sınav vereceklerini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız