HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Temmuz 2022 Cuma Saat: 09:30

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER BÖYLE BİLECEKSİN Yaşamak adına doğduğumuz hayat bu! Kendin mutlu olacaksın. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, bunu da hep böyle bileceksin.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

BÖYLE BİLECEKSİN

Yaşamak adına doğduğumuz hayat bu! Kendin mutlu olacaksın. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, bunu da hep böyle bileceksin.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Ordu’da dağcılık turizmi yeteri kadar gelişmemiş ve hak ettiği değeri alamıyordu. Bunu kırmak ve bu alanda lider konuma gelmek için Yoroz Kent Ormanında önemli çalışmaları yaptık. İlk olarak burada yıpranmış olan yürüyüş basamaklarını yeniledik. Daha sonra zirveye yakın bir alana kadar ulaşım sağlayan ve acil durumlar dışında araç trafiğine kapalı bisiklet yolu, at safari pistleri ve yürüyüş parkuru üzerine oturma bankları ile piknik masası yerleştirme çalışmalarını tamamlandı. Yoroz’da, son işlem olarak zirve noktasına seyir terası yapımı çalışmalarına da başlandı. Ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğü zirve noktasında gözetleme kulesi, oturma alanları, otopark ve WC kurulumlarının yanı sıra çevre düzenlemesinin yapılması ile çalışmalar sona ermiş olacak. Yapılan çalışmalar sonucunda cazibesi artan Yoroz Kent Ormanı yerli ve yabancı turistleri ağırlayarak hem burada konaklama imkânı sağlayacak hem de tırmanış yapmak isteyenlere önemli bir imkân sağlamış olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda ne gerekiyorsa yaptık. Hedefimiz ilimizde dağcılık sporunun gelişmesine katkı sunmak ve turizmin gelişmesini sağlamaktır.”

(Hilmi Güler Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Ne seveni belli ne sevmeyeni.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ŞAH VİDEO CD MARKET

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendislik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoşgörünün de adresi olan Akademi Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz  Akademi Mühendislik sahip ve alışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işi patronluğuna soyunma” gerçeğinin belgecisi Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 88-B adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken İmren Kurukahveci  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Toprak kimseyi ayırmaz. Ele, dile ve bele sahip ol, bırak her şeyi dünde, insandı desinler öldüğünde...

 

 

O GÜN BUGÜN

Varsın güçlülerin borusu ötsün! Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olan ve zamanı suçlamayanlar her şeye yetecek o gün.

 

 

HARBİDEN

Komşun ile iyi anlaş. Akraban ırak komşun kapı dibindedir. Derdin olduğunda da sana yardım eden o olacaktır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye İstatistik Kurumu tarafından mayıs ayı işsizlik verileri açıklandığını,  Hanehalkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısının 3 milyon 785 bin kişi olduğunu,

******************************

x-Dünyanın en güçlü hava kuvvetine sahip ülkelerin yer aldığı Global Firepower 2022 raporunun açıklandığını, buna göre,  Türkiye, 50 ülke arasında  bin 057 adet askeri hava aracı ile 9. sıraya yerleştiğini, ilk üç sırayı ise ABD, Rusya ve Çin’in paylaştıklarını,

******************************

x-Kızılay’ın 2022 yılında vekaletle Kurban Kampanyası kapsamında yurt dışında aralarında Bosna Hersek, Filistin (Kudüs/Gazze), Irak, Suriye, Yemen, Afganistan, Pakistan, Bangladeş, Bulgaristan, Endonezya, Güney Sudan, Kırgızistan, Sudan, Somali, Senegal’in bulunduğu delegasyonlar ile Moğolistan, Kuzey Makedonya, Çad, Nijer, Uganda, Tanzanya olmak üzere 21 ülkede kurban kesimlerini gerçekleştirdiğini, Kurban etlerinin dağıtımını bayram boyunca geçekleştiren Kızılay’ın, bu yıl yurt dışında 114.860 hisselik kurbanlık keserek yaklaşık 2 milyon 871 bin ihtiyaç sahibine kurban eti ulaştırdığını,

 

******************************

x-Türkiye’den Haziran 2022 ayı itibariyle  resmi kayıtlı 3 milyon 684 bin 488 Suriyelinin yaşadığını, en fazla Suriyelinin yaşadığın illerin ise 546 bin 588 kişi ile İstanbul, 463 bin 968 kişiyle Gaziantep, 406 bin 443 kişiyle Hatay ve 385 bin 083 kişiyle Şanlıurfa’nın olduğunu,                       

******************************

x-Ordu’nun 16.sı düzenlenen Vosvos festivali kapsamında 17 ilden 110 araç ve 550 Vosvos tutkununa ev sahipliği yaptığını,

******************************

x-Türkiye’nin 2022 yılının ilk 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 207,10'luk artışla 12 milyon 710 bin 431 turist ağırladığını, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verilerine göre, Türkiye’ye gelen turistlerin 11 milyon 301 bin 602’sini yabancılar, 1 milyon 408 bin 829’unu ise yurt dışı ikametli vatandaşların oluşturduğunu,

******************************

x-Türkiye'de 2002 yılında 66 bin 709 olan kadın lisanslı sporcu sayısının, 2022 senesinde 2 milyon 54 bin 862'ye çıktığını,

******************************                                                                                                                                     

x-Türkiye’nin 2022 yılı itibariyle 83 bin 645 kişi ile en az nüfusa sahip olan ilinin Tunceli’nin olduğunu,  Tunceli'yi, 85 bin 42 kişi ile Bayburt, 94 bin 932 kişi ile Ardahan, 145 bin 826 kişi ile Kilis ve 150 bin 119 kişi ile Gümüşhane’nin takip ettiğini,

*******************************

x-Dünya fındık üretimi ve ihracatının yaklaşık yüzde 69'unu gerçekleştiren Türkiye’nin dünya fındık piyasasında lider ülke konumunda bulunduğunu,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız