HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 09:50

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER DOĞRUYU SÖYLEMEKTEN ASLA ÇEKİNME Türkiye’nin Anayasası’na göre, yaşayan insanları ilgilendiren en can alıcı iki madde var. O maddelerden biri  36. Madde “HAK ARAMA HÜRRİYETİ”  ve  bir diğeri 39.ncu maddede “
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

DOĞRUYU SÖYLEMEKTEN ASLA ÇEKİNME

Türkiye’nin Anayasası’na göre, yaşayan insanları ilgilendiren en can alıcı iki madde var. O maddelerden biri  36. Madde “HAK ARAMA HÜRRİYETİ”  ve  bir diğeri 39.ncu maddede “İSPAT HAKKI”. Bil ve  doğruyu söylemekten ve yazmaktan asla çekinme. Yoksa, meydanlar hep yalana bile alkış tutan çise çakallarına kalır.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Bu şehrin çocuklarının hakikaten cennet köşesi olan bu topraklarda yaşaması, bu topraklarda üretmesi, bu topraklarda hayatını devam ettirmesi hepimizin en büyük arzusu.

Tasarruf ekonomisi ve kendi bütçe imkanlarımızla öz kaynaklarımızla bugüne kadar yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen her bir sosyal olayda tüm imkanlarımızla vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık.

Benim bir iddiam var, benim bir tavrım benim bir duruşum var milletimizden, genç arkadaşlarımızdan yana. Çocuklarının geleceği için helal rızkı için yaşını ömrünü feda etmiş büyüklerimiz var. Ayrımsız her birinin elinin avucunun içinden öpüyorum.

İnsanımıza, etini sütünü yoğurdunu maydanozunu satıp evine çocuğuna askerdeki oğluna tahsil yapan kızına veya gelinine oğluna katkı yapan o çileli annelerimizin kaderine dokunmak istiyoruz. Her canın bize emanet olduğu duygusundan ayrılmadan her kesimle halleşeceğiz, hatırlaşacağız, derdiyle dertleneceğiz. Herkesin yüzünün, gözünün içinin güldüğü mutlu bir şehir inşa etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”(Aşkın Tören, Altınordu BLD Bşk)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE!  Yarınlar güzel olacaksa; “Kişi sevdiğinin sevdiklerini de sevmeli” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

SANAT  PERDE

Stor perde , zebra perde, tül  ve güneşlik adresi Bülent Perde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde  adresi olan Bülent Perde, Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini  Ayşe Öksüz’ün yaptığı ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken   Sanat  Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat  perdeye hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa , hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TEMEL FINDIK VE ESKPRES GIDA

Sahipliğini  Temel Bakıcı’nın yaptığı fındık alım ve satım adresi Temel Fındık ile ev dışı tüketim malzemeleri satış adresi Ekspres gıda müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Temel fındık Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO:21, Ekspres gıda da Akyazı Mahallesi 781.sokak no: 3 adresinde hizmet veriyor.

                0541 550 16 50 ve 777 78 00 nolu telefonlarla ulaşabileceğiniz Temel Fındık ve Ekspres gıdaya hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura 30 yıllık  tecrübeyle  müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Salim Türkeli ve Ayhan Demir ikilisinin önderliğinde Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veren Türkeli kunduraya, 225 40 10  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin adresi  Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir. Her şeye kötü tarafından bakanlar da insanı yaşadığına bin pişman eder.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bugün her şey olanların yarın hiçbir şey olduğu ülke bu! Haddini bilecek ve  kazancın nispetinde yaşayacağın gibi, gücün ölçüsünde de konuşacaksın.

 

 

HARBİDEN

Seviyorum demeyeceksin, sevdiğini göstereceksin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-60 yıllık mazisi olan Ordu 19 Eylül Stadyumu’nun yıkım işlemlerine ilk olarak aydınlatma direkleri sökülerek başlandığını, aydınlatma direklerinin de Fatsa İlçe Stadı’na monte edileceğini,

******************************

x-Zamkolik ülke Türkiye’nin EPDK ve BOTAŞ’ının 1 Eylül itibarıyla konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 20, konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 20,4, sanayide kullanılan doğalgaza ise yüzde 50,8 zam yapıldığını duyurduklarını,

******************************

x-Ordu’da daha önce deneme uçuşları yapılan, Kapadokya başta olmak üzere birkaç şehirde uygulanan balon turizminin Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in öncülüğünde tabiat harikası, menderesleriyle ünlü Aybastı Yaylası’nda da başlayacağını,

******************************

x-Doğu Akdeniz’de bir süredir doğalgaz arama çalışması yapan sismik araştırma gemisi ’Barbaros Hayreddin Paşa’nın , Ordu’nun Ünye Limanı’na demir attığını, geminin gerekli hazırlıkların yapılmasından sonra daha önce elde edilen sismik verilere göre 25 deniz mili uzaklıkta doğalgaz arama çalışması gerçekleştireceğini,

******************************

x-Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya 14 uzman doktor ataması yapıldığını,  atanan uzman doktorların branşları ve atandığı hastanelerin;

Aile Hekimi Mesudiye Devlet Hastanesi, Aile Hekimi Aybastı Devlet Hastanesi, Anezteziyoloji ve Reanimasyon Kumru Devlet Hastanesi, Çocuk Sağlğı ve Hastalıkları Fatsa Devlet Hastanesi, Deri ve Zührevi Hastalıkları Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Ünye Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Mesudiye Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Ünye Devlet Hastanesi, Kardiyoloji Ünye Devlet Hastanesi, Nüroloji Ordu Devlet Hastanesi, Nüroloji Ünye Devlet Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ünye Devlet Hastanesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ordu devlet Hastanesi olduklarını,

******************************

x-Damla kitabevi sahiplerinden Ahmet Altaş’ın meslek a 61 yılı geride bıraktığını,61 yıldır da Hükümet caddesinden ayrılmadığını,

******************************

x-Ünye-Akkuş-Niksar yolu ihale tarihi belli olduğunu İhalenin 30 Eylül’de yapılacağını ve iş tesliminden 600 (İş günü) sonra yolun tamamlanmış olacağını,  

******************************

x-Akkuş’un Seferli Mahallesinde 3 bin 850 metre karelik alana halı saha yapıldığını,

******************************

x-Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin doğal gaza yönelik yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar Gülyalı için bir söz olmaktan öteye geçemeyen, göreve başladığımız ilk günden itibaren üzerinde çalıştığımız doğal gazı ilçe merkezimize getirmenin gururunu, sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız