HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:39

2023 EĞİTİM VİZYONU DEĞERLENDİRİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” ile “Stratejik Plan” konusu, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi. Altınordu Büyükşehir Öğre
2023 EĞİTİM VİZYONU DEĞERLENDİRİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” ile “Stratejik Plan” konusu, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi.

Altınordu Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda gerçekleştirilen toplantıda, “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” konusu ve “Stratejik Plan” öngörü çalışmalarının il genelinde planlanması konusu ele alındı.

Her ilçenin Strateji Geliştirme Kurulunda yer alan bir Şube Müdürü ile il genelindeki farklı okul türlerinden toplam 17 okulun okul müdürü, bir öğretmen ya da bir alan şefinin katıldığı istişare toplantısında,  Milli Eğitim Bakanlığının 3 yıllık hedef ve yaklaşımları çerçevesinde il genelindeki vizyon belgesinin hazırlık çalışmaları ve stratejik planlama çalışmaları değerlendirildi.

2023 Eğitim Vizyon Belgesinin ayrıntılarıyla incelendiği toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ,  beklentilerini dile getirirken, Stratejik Plan konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve 2019-2023 Stratejik Planlamanın önemli başlıklarına da dikkat çekti. 2019-2023 Stratejik Planlama hazırlık çalışmaları hususunda toplantıya katılanlardan geri dönüt alınırken; okullarımızda yapılan uygulamalar, rehberlik hizmetleri, devam devamsızlık, meslek liselerinde bulunan alan dal çalışmaları, yaygın eğitim kurumu uygulamaları, veli-öğretmen-öğrenci iletişiminin sağlanması, Temel Eğitim, Ortaöğretim, Mesleki Eğitime bağlı okullarımızda uygulanan faaliyetler ve başarı durumları konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, önemli notlar aldığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, toplantı sonrası yapılacaklar konusunda talimatlarda bulunurken, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi’ni herkesin değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler : 2023, EĞİTİM, VİZYONU, DEĞERLENDİRİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız