HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2019 Pazartesi Saat: 08:32

SEÇKİN BİLİM KOLEJİ GELECEĞE YÖN VERİYOR

Seçkin Bilim Kolejinin basınla tanışma ve bilgilendirme kahvaltısına Kurucu Hasan Şahin, Okul Müdürü M. Metehan Bilgin, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Selda Yılmaz ,Okul Aile Birliği Başkanı,Müdür Yardımcıları, Branş  Zümre B
SEÇKİN BİLİM KOLEJİ GELECEĞE YÖN VERİYOR

Seçkin Bilim Kolejinin basınla tanışma ve bilgilendirme kahvaltısına Kurucu Hasan Şahin, Okul Müdürü M. Metehan Bilgin, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Selda Yılmaz ,Okul Aile Birliği Başkanı,Müdür Yardımcıları, Branş  Zümre Başkanları ve Ordu Basını katıldı.

500 öğrenci, 60 kişilik alanında deneyimli kadrosuyla Ordu eğitim öğretim dünyasına “Merhaba” diyen Seçkin Bilim Koleji Kurucusu Hasan Şahin yaptığı konuşmasında Seçkin Bilim Kolejinin misyonu, vizyonu ve öğrencilerine sundukları ayrıcalıklar hakkında bilgiler verdi.

“Seçkin Bilim Kolejinin Ordu’da ilk yılı olmasına rağmen Seçkin ve Bilim kurumlarının Ordu’da geçmişi uzun yıllara dayanmaktadır.” diyen Hasan Şahin “Alanında kendini kanıtlamış uzman idare ve öğretmen kadromuzla Ordu’nun eğitim  geleceğine yön vermeye hazırız.

Eğitim ve öğretim bir bütündür. Öğrencilerimizin yaparak, yaşayarak, model alarak öğrenmeleri, kişisel potansiyellerini ortaya çıkarmaları, yeteneklerini geliştirmeleri; sorgulayan, eleştirel düşünebilen, topluma katkı sağlayan, çevreye, ülkesinin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, yaşam boyu öğrenebilen kısacası her anlamdan ve her yönden hayata hazırlanmış bir birey olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir.

Her bireyin demokratik olarak söz sahibi olduğu kurumumuzda  öğrencilerimizin akademik başarıları kadar değerler eğitimine, sosyal-kültürel yönlerinin gelişmesine önem veriyoruz.

Her birey eğitimine aile ortamında başlar. Eğitim kültürünün oluşmasında ailenin etkisi son derece önemlidir. Bu nedenle okul- aile- öğrenci iş birliğine son derece önem veriyor ve eğitim sürecimizde velilerimizi de bu konuda aktif konumda tutuyoruz.

Ordu’nun içinden, sizlerden, Orduluların verdiği destek ve güçten doğduk. Bunun da bilinciyle Seçkin Bilim Koleji ailesi olarak Orduluların bizlere olan inanç ve güvenini boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.Biz güçlü ve uyumlu bir ekibiz. Ordu’nun, Orduluların hizmetindeyiz.” dedi.   

 

 

Anahtar Kelimeler : SEÇKİN, BİLİM, KOLEJİ, GELECEĞE, YÖN, VERİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız