HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mart 2020 Cumartesi Saat: 09:30

“HEKİMLİK EN KUTSAL MESLEKTİR”

Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç.Dr. Esra Yancar Demir 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Yancar mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Hekimlik, fedakârlıkla icra edilen, mayasında özveri, sabır ve tahammül olan en k
“HEKİMLİK EN KUTSAL MESLEKTİR”

Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç.Dr. Esra Yancar Demir 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Yancar mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Hekimlik, fedakârlıkla icra edilen, mayasında özveri, sabır ve tahammül olan en kutsal meslektir. Bu nedenle; tarihin her döneminde önemini ve toplum içindeki saygınlığını muhafaza etmiştir.

Ülkemizde, tıp mesleğini ve geleneklerini yaşatan, yaşamı boyunca öğrenmeyi ilke edinerek, ülkesine ve insanlığa hizmet amacını taşıyan, tıp biliminin ilerlemesi için çalışan doktorlar ve sağlık personelimiz; İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürmesi için özveriyle çalışarak toplumumuzun inandığı, her zaman değer ve destek verdiği, gönül borcu duyarak saydığı kişiler olmuşlardır.

        İçinden geçmekte olduğumuz bu zor günlerde öncelikle tüm vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu yaşamına devam edebilmesi için biz hekimlerin her zamanki gibi görevimizin başında olduğunu hatırlatmak isterim.

2020 yılı, maalesef ülkemiz ve tüm dünya için doğal afetler,savaş, göç ve gündemin en son aktörü yeni corona virüs başta olmak üzere, bulaşıcı hastalıklar açısından çok sarsıcı başladı. Tüm bunlar en çok kadınlar, çocuklar ve yaşlılar başta olmak üzere toplumun tüm bireylerini etkilemektedir.

Sağlık Bakanlığı‘nın bu tür afet, göç, salgın hastalık gibi durumlarda aldığı, alacağı her türlü önlemde üzerimize düşen bütün görevleri gereğince yapacağımızdan da kimsenin kuşkusu olmasın.

        Bu duygularla; İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum.”                                                                                  

                                                                          

 

Anahtar Kelimeler : “HEKİMLİK, EN, KUTSAL, MESLEKTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız