HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Şubat 2017 Cumartesi Saat: 11:19

BAHAR DETOKSU İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIN

Yaş
BAHAR DETOKSU İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIN

Yaşadığımız modern yaşam koşulları ve çevresel etkilerin, vücudumuzdan uzaklaştırılması gereken toksinlerin oluşmasına neden olduğunu belirten Herbalife Beslenme Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. İsmet Tamer, “Tabiatın uyanmaya başladığı bahar ayları, toksinlerin vücudumuzdan atılmasını sağlayan detoks için en mükemmel zamanlardır. Detoks, vücutta hücresel fonksiyonların devamı için hayati önem taşır ve doğru bir şekilde yapıldığında hem bedensel hem de zihinsel olarak tazelenmemizi sağlar” dedi.

 

Hızlışehir hayatı, kötü beslenme, tükettiğimiz bazı yiyecek ve içecekler vücudumuzda atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen toksinlerin birikmesine sebep olur. Toksinlerin bir kısmı vücudumuz tarafından yok edilebilirken, bir kısmı maalesef birikerek vücudumuzda olumsuz etkiler yaratmaya başlarlar. Bu fiziksel etkilere ilaveten ruh halimizin de olumsuz etkilenmesiyle, çoğu zaman sebebini bir türlü çözemediğimiz baş ağrıları, uyku problemleri, sürekli yorgunluk gibi problemlerin baş göstermeye başladığına dikkat çeken Herbalife Beslenme Danışma Kurulu üyesi Doç. Dr. İsmet Tamer, birkaç adımda büyük farklar yaratacak detoks önerilerini paylaştı.

 

7 ile 10 gün arasında bir program uygulayın

Cildimizde sigara dumanı, hava kirliliği, makyaj artıkları ya da sağlıksız yağlanma gibi nedenlerle oluşan lekeler, siyah noktalar ya da tıkalı gözeneklerden kurtulmak, cildimize nefes aldırmak için nasıl düzenli bir temizlik ve bakım gerekiyorsa, vücudumuzun da hem fiziksel hem de ruhsal anlamda temizlenmesi, arındırılması için bir takım müdahalelere ihtiyacı vardır. İşte vücudumuzun gerek eksojen (dış kaynaklı) gerekse endojen (iç kaynaklı) toksinlerden arındırılarak daha sağlıklı bir şekilde çalışması için ihtiyaç duyduğumuz bu müdahaleye detoksifikasyon (zehirden arınma) ya da kısaca detoks diyoruz. Karşılaştırmalı klinik çalışmalarda çok fazla kanıt gösterilmese de günümüzde artık doğru şekilde yapılan detoksun, vücutta hücresel fonksiyonların devamı için önem taşıdığı kabul edilmektedir. Yıllarca biriken toksinlerin kısa bir sürede yok edilmesi mümkün olamasa da, düzenli aralıklarla ve doğru bir şekilde yapıldığında hem bedensel hem de mental olarak tazelenmek mümkün görünmektedir. Vücuttaki değişiklikleri görmek ve hissetmek için 7 ila 10 gün mükemmel bir detoks süresidir.

Anahtar Kelimeler : BAHAR, DETOKSU, İLE, YENİ, BİR, BAŞLANGIÇ, YAPIN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız