HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

KAN ARANIYOR

5 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 13:21

Ordu’nun gururu Orduspor son yıllarda yaşadığı düşüşle komaya girmiştir. Yanlış doktorlarla tedavi edilen Orduspor’un hesap dengeleri, alt yapısı,üst yapısı,ağır yara almıştır. Her geçen gün kan kaybı devam etmektedir. Eğer çözüm bulunmazsa bir daha ayağa kalkması zor olacaktır. Her zaman söylüyorum tekrar söylemek istiyorum emanet ehil ellerde olmazsa zorluklar, başarısızlıklar devam eder gider. Spor klüpleri bir işletme gibidir. İyi yönetilmediği, ekonomik dengeler klübün bütçesine göre ayarlanmadığı zaman bu tür çöküşler kaçınılmaz olmaktadır. Futbol dünyada ve ülkemizde önemli bir sektör halini almıştır. Yeterli finans kaynağı, sponspor geliri yoksa yalnız fedarasyon gelirleriyle bu sektörü ayakta tutamazsınız. Halk ve seyirci desteğinin olmadığı bir klüp olan Orduspor’da işler hep kötüye gitmiştir.

Geçmişten ders alarak bu klübü yeniden ayağa kaldıracak tedbirlerin alınarak yeni ve doğru yönetimi oluşturmak gerekir. Çevresinde sevilen, tüm Orduluları harekete geçiren halkla iletişimi üst seviyede olan ileriyi görebilen ve alacağı radikal tedbirlerle bu klübü yeniden eski güzel günlerine döndürecek bir klüp başkanı ile yoğun bakımda olan ve hasta yatağında yatan Orduspor’u ayağa kaldırmak zor bir iş değildir. İşi bilen doktor, keskin bir neşter, yazılacak reçete ile bu hastayı ayağa kaldırmak mümkün olacaktır.

Öncelikleri ön planda olan bir Orduspor inşa edilerek yapılan yanlışlara bir daha düşülmemelidir. Orduspor’u ayakta tutacak bir bütçe, sağlam bir altyapı ve altyapıda görev alacak kişilerin bilgili, vizyonu geniş, heyecanlı ve mesleğini seven kişilerden oluşturulması çok önem arz etmektedir. Her kademede kişiye iş değil, işe göre görevlendirilecek kişilerin seçilmesi esas alınmalıdır. Yanlışlara devam edilmesi, aranan kanın bulunmaması halinde Orduspor’a rahmet okumaktan başka çare kalmayacaktır.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları