HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ALLAH AŞKINA SİZ KİMİN İMAMISINIZ?

17 Ekim 2019 Perşembe Saat: 08:39

Son yıllar da özellikle son aylar da insanların camilerden adeta kaçtığını görüyorum.  Ve olur olmaz her yere camiler yapıldığını görüyorum. Şimdi biz bunu böyle dedik ya olduk dinsiz, imansız, kafir.

Bak kardeşim siz dünyada yokken biz camilerde namazlarımızı eda ediyorduk. O kadar masum, o kadar sade o kadar güzeldiler ki. Şimdi ise kime soruyorsam camilere gitmemek için direnen insanlar. İmamların siyasi boş konuşmaları ( hakkını vererek yapanları ayırıyorum ) artık pes dedirtecek durumda. Tabi ki imama kızıp abdesti bozacak, yaratanımıza laf söyleyecek halimiz yok ama bazıları var ki imamlıktan öteye militanlık yapıyorlar. Adeta insanları bölüyorlar. Son Cuma namazını eda ederken imam efendi padişahımız Abdülhamit Han’ı överken Cumhuriyeti kuranlara ve bizi bu günlere getirenlere neredeyse günahkar diyor. Yahu kardeşim dinimiz bile ölen ecdatlarımızın arkasından kötü bahsetmeyin diyor. Size ne oluyor? Sizin aldığınız maaşlar yetimlerin hakkıdır. Sen Kuran-ı Kerimi bize gönderen Allah’ı anlatacaksın. Bize yol gösteren peygamber efendimizin ışıklarından bahsedeceksin. Ama sen milleti nefret ettiriyorsun. Siyasete girme ve siyasi bir partinin militanı gibi hareket etme. Bize Allah’a inanın derken senin de Allah’tan korkmanı, inanmanı bekliyorum. Karaçalı rolü oynayarak insanların arasına nifak tohumu etme.

Sokakta konuşulanları bir duy. Deizm denen bir akım var. İnsanlar bu akıma kapılmış gidiyorlar. Bunun sebebi ne? Bir araştırın.

Harika imamlarımız da var, sadece işini yapan imamlarımız da var. Ama siyasi rant peşinde koşan imamlarımız da var. Lütfen dikkat. Diyorsunuz ya kötüler cehenneme iyiler cennete gidecek diye benim tavsiyem iyi olmanızdır. Kaldı ki kimin cennete cehenneme gideceğini yukarda ki bilir.

Efendi bir sürü kirli ve pis işleri yapacaksın, 2 tane caminin bulunduğu yere 3.camiyi yapacaksın, oraya 2 ton demir koyacaksın, 50 çuval da çimento atacaksın cennete gideceksin. Sen efendi ne imamı kandırabilirsin ne de beni kandırabilirsin. Ha oldu ya bizi kandırdın yukardakini nasıl kandıracaksın? Camilerimize yardım yapalım ama bunu karşılıksız yapalım. Aklanmak için değil.

En son ki cumamızın edasında belediyede görevli kabadayı edalı kravatlı 2 adam camiden çıktı. Onları karşılayan bir emir eri donu görünecek kadar eğildi, yalakalığını yaptı ve taklasını attı. Şoför de kapıyı açtı, kabadayılar da kasıla kasıla araca bindi. Yiyin beyler yiyin tıksırana kadar yiyin, belediye arabayı kiralasın siz devletin malıyla camiye eda etmeye gidin. Bunu da yüce yaradan görüyor bilginiz olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları