HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

BENİM YAZARIMIN KIYMETİ HARBİYESİ YOKTUR..

8 Eylül 2016 Perşembe Saat: 10:53

Orduda çok iyi yazarlar vardır. kendi imkanlarıyla yazarlar borç harç kitaplarını bastırırlar. Kitaplarına sponsor bulabilenler bulamayanlara oranla daha şanslıdırlar..mesela aklıma gelenleri sayayım. 26 kitap yazmış Birol Öztürk... 16 kitap yazmış ufuk ersoy..Ordunun doğal güzelliklerini ve tarihini yazan muzaffer Günay, Otuza yakın şiir kitabı yazan gökhan Akçiçek, tevfik Karabulut, İrfan Yıldız beşlioğlu yine kendi emeğiyle kitap üreten orduya katkı sağlayan salim yurdakul,Aklıma gelmeyenlerden özür diliyorum.

Bunlar üstelikte Orduda yaşıyorlar kazandıklarını Orduda harcıyorlar.Yazdıkları kitaplarla Orduyu en iyi şekilde temsil ediyorlar.Niye yerli yazarlar gecesi düzenlenmiyor.geçtiğimiz kütüphaneler haftasında gördük. Bir kitap etkinliğini bile beceremeyen bir kültür müdürlüğümüz var..

peki niye ordunun yazarları ordulu yerel yönetimlerden destek göremiyor. Ordulu bu fedakar yazarlara bir arada bir yemek vermek onlara bir plaket verip onurlandırmak çokmu zor..Onlarla bir araya gelip bir sohbet düzenlenmesi çokmu maliyetli.

Bu orduda Ordunun yerli yazarları değer bulmazken emine şenlikoğlu gibi, Abdurrahman dilipak gibi ve bir sürü yazar çizer müsevddeleri Orduya davet edildi. yedirildi , içirildi ceplerine paraları konuldu ve önemsendi.

peki ordunun çocuklarına ne oldu.

İnek içti, dağa kaçtı, dağ yandı bitti kül oldu. Benim yazarımın orduda kıymeti harbiyesi yok.Elalemin şeyi hep tatlı gelir bize..

yazık büyük emeklerle yazıyoruz. cep harçlığımızla borç harç kitap yazıyoruz ama başkalarının baştacı edildiği kendi memleketimizde kendi yöneticilerimiz tarafından önemsenmiyoruz..Pes doğrusu..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları