HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

GÜLE GÜLE İL EMNİYET MÜDÜRÜM..

27 Ekim 2016 Perşembe Saat: 11:22

Yıllarca bu devlete bürokrat olarak hizmet verdik.  Gel dediler geldik.  Git dediler gittik. Tek sevdamız vatanımız, Toprağımız ve bayrağımızdır. Sizi tanımanın onurunu yakalamanın, sevincini yaşamakla beraber Atamanızın duyulmasından itibaren de bir hüzün  girdabı içerisinde olduğumuzu da bilmenizi isteriz. 

Darbe kalkışımın da, Ordu ilin de dik  ve cesaretli durmanız takdire şayandır.  Koskoca bir ili FETÖ cü pisliklerden arındırma ile ilgili aldığınız rolü başarı ile gerçekleştirdiniz.  Zatıâlinizin bu tür vakaların sonlandırılmasına kadar görevinizin başında kalması en büyük temennim di ama olmadı devletimiz sağ olsun. Sizde iyi bilirsiniz ki atamalar ya gerekli lüzum üzerine yapılır ya da yeni gelen bakanların ekiplerini kurması  adına yapılır ki bu da doğru bir karardır.

Değerli müdürüm,

Sert yüz ifadenizde, duygusal tarafınızı da gördüm.   Asil bir karaktere sahipsiniz. Ordu iline vermiş olduğunuz değerli hizmetler asla unutulmayacaktır.    Emniyet ve asayiş durumu, aldırdığınız tedbirler ile suç oranlarında  geçmiş yıllara oranla önemli bir şekilde azalma göstermiştir.  Personelinizin zor şartlarda ama etik ve kaliteli bir şekilde hizmet vermesinde kuşkusuz sizin de katkılarınız çoktur. 

Değerli müdürüm, 

Ordu halkı bir ağabeyini daha kısa zamanda uğurlayacaktır ama sizi asla unutmayacaktır.  Benim de duygusal yanım sızlamaya başladı, gözlerimiz dolu dulu olsa da, elimizden bir şey gelmiyor. Şu an Başkent deyim, yanınıza gelemedim. Sizlere yeni görevinizde Halkım adına başarılar diliyorum.

Yolunuz açık  olsun

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları