HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

İL EMNİYET MÜDÜRÜ SUAT ÇELİK HOŞ GELDİNİZ.

2 Aralık 2016 Cuma Saat: 09:54

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu ekibini kurmak adına Ordu İl emniyet Müdürlüğüne Suat Çelik'i atadı. Emniyet Müdürümüz Ordu iline gelerek ayağının tozu ile görevine başladı. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Özellikle Hain FETÖ cülerin demokrasimize ve Türk Halkına karşı yapmış olduğu darbe kalkışılmasından sonra Müdürümüzün atanması önemlilik arz etmektedir. Bir basın mensubu ve Jandarmanın her biriminde çalışmış bir eski güvenlik görevlisi olarak Emniyet Müdürümüzün ve ekibinin yanında olacağımızın bilinmesini isterim. Uzun zamandır il dışında olduğum için Emniyet Müdürümüzün ziyaretine gelememenin de üzüntüsünü yaşamaktayım. En kısa zamanda Köşe yazarı eşim İnci hanım ile eğer kabul buyururlarsa sayın müdürümü ziyaret etmek isterim.
Ordu ilimiz coğrafi olarak, dünya harikası bir kentdir. Denizi, deniz ürünleri, ormanları, dereleri, şartları mükemmeldir. Bu mükemmeliği yaşanır hale getirenlerde siz güvenlik güçlerimizdir. 
Emniyet ve asayiş sorunu diğer illere göre azımsanacak durumdadır. Asayişe müessir olaylar yok denecek kadar azdır. Adi olaylar dahi diğer bölge illerine göre yok denecek kadardır. Ancak PKK illetinin Karadeniz açılımında ilimiz geçiş güzergahı üzerindedir ve dikkat edilmesi gereken bir meseledir. Emniyet ve Jandarmamızın aldığı tedbirler ile PKK önemli ölçüde zarar görmüştür. Yaylalarımızın çok olması tedbiri gerektirmektedir. FETÖ ve uzantıları da ilimizde dersini almıştır. 
Emniyet Müdürüm, Sizden önceki müdürlerimiz Ordu Halkına sahip çıkmış, ve bu il den de hakkettikleri değeri görmüşlerdir. Halkına yakın durmak çok şeyler kazandırmıştır. Umuyorum ve inanıyorum ki sizinde yakın ilişkileriniz hak edeceğiniz değeri görecektir..
Ben size tekrar hoş geldiniz diyorum. Başarılarınız daim olsun. Yüce Allahım bu zorlu görevde yar ve yardımcınız olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları