HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

TERÖR SALDIRILARINA KARŞI DİK DURABİLMEK

15 Aralık 2016 Perşembe Saat: 10:53

Kara bir  gün daha yaşadık. 10 Aralık 2016 Günü akşamı, Beşiktaş-Bursaspor müsabakasında seyirciler dağılmıştı. Görev bitimi nedeni ile Güvenlik güçlerimiz tek tek toplanarak, toplanma bölgesine geldiler. Hava soğuk, yağmur cise cise yağıyordu. Hain bir terör örgütünün militanları güvenlik güçlerimizin tüm hareketlerini göz altına almışlardı. Bu terör örgütünün ismi ister TAK olsunİsterse PKK,PYD,DEAŞ olsun  ne fark ederdi ki.  Hepsinin amacı belli; Halkı sindirmek, yıldırmak, korkutmak ve  yok etmektir.  İşte bu amacı güden teröristler, iki ayrı patlatma yaptılar. Gencecik insanlara kıydılar. Sivil, polis  ayırımı yapmadan insanlarımızı katlettiler. 

Bu yaşanan olaylar, ismi konmamış savaştır.  Aynen 15 Temmuz gecesinde yaşanan Darbe kalkışımı-na verdiği cevabı bu karanlık gecede de verdi onurlu Türk Halkı.  Siyasi düşünceleri ne olursa olsun tek vucud olmayı becerdiler. Terörü tüm yurtta korkusuzca lanetlediler. Spor kulüplerimizin militan ruhlu taraftarlarında bir araya gelerek kardeşçe birbirlerine sarıldılar. PKK uzantısı HDP hariç tüm siyasi partilerimizin temsilcilerinin de bir araya gelerek bildiri okumaları, arzu edilen bir gelişmeydi. 

Biliyor musunuz, savaşın en kötü türlerinden biri rakip, bir saldırı beklenmediğinde  sinsi bir saldırı yapmaktır.  Ne yazık ki, bu aldatıcı taktikler sıradan sivil yaşamda daha fazla kullanılmaya başlanmıştır.  İşte bu zalim gelişmelere görülen nedenler dolayısı ile  ben bu duruma savaş diyorum. Top yekün tayakuz da olacağız. Güvenlik güçlerimize arzu edilen seviyede destek vereceğiz. Uyanık olacağız. terör eşkıyalık yapmaya devam edecektir. Korkmayacağız. gündelik hayatımız devam edeceğiz ama, bizler, güvenlik güçlerimiz nasıl takip ediliyorsak, bizlerde takipçi olacağız. 

Kuşkusuz terör olaylarının tükenmesi için en önemli rol siyasilere düşmektedir.  Her siyasetçi üzerine düşen görevleri meclis içerisinde adam gibi yapmalıdırlar. Güvenlik güçlerinin sırtına bu görevi atarak, kurtuluş sağlanamaz.  Televizyonlara çıkarak, süslü laflar ederek,

Sabrımız tükendi.

İntikamımız korkunç olacak.

PKK yı gömeceğiz gibi cicili laflar artık bitmiştir. Şimdi icraat zamanıdır.

Ya birlikte öleceğiz, 

Yada bu işi bitireceğiz. Yeterki siyasiler biraz yürekli olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları