HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

YABANCI GÖÇMENLER CENNETİ OLDUK

26 Ocak 2017 Perşembe Saat: 09:04

                 Ülkesinde yabancılaşan insanlardan olduk vesselam. Eğitimi, ekonomiyi, istihdamı,devlet yardımlarını bizden iyi kullanıyorlar

Bunun sebebi var tabii,

                 Üst akıl derin bir oyun kurdu, bizlerde yıllardır kurulan bu oyunun bir parçası olduk. Durup dururken Esad'la tutuştuk, Arap baharı yıkımı başladığında pozisyonumuzu  iyi koruyamadık, kimi yerde taraf olduk, kimi yerde yanlış ata oynadık ve  dost olduğumuz ülkelerle aramız açıldı hatta savaşmaya başladık.
            Halk olarak devletimizin, devletimizi yöneten hükümetimizin arkasında durduk ama, yanlış yapıldığını da dilimiz döndüğü, avazımızın çıktığı kadarıyla ifade etmeye çalıştık. Netice ortada, Suriye ile savaşın eşiğinden döndük, fakat Suriye de devasa bir terör grubunun oluşmasına istemeyerekte olsa,  kabul etmesek de katkıda bulunmuş olduk.   
            "Sünni'lerin öfkeli çocukları" deyip arkasını sıvazladığımız zaman oldu. Özgür Suriye ordusu adı altında sahiplenilen bu teröristler  o topraklara uzaydan gelmediler. Bizim ülkemizden, çevre ülkelerden giriş yaptılar.
            Önceki gün Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak tüyler ürperten bir rakam açıkladı. IŞİD'e katılmak üzere 110 ülkeden, 74 bin teröristin ülkemize geldiğini ve yakalanarak sınır dışı edildiğini söyledi.
            Bu korkunç rakam karşısında artık fazla söze gerek kalmadığını düşünüyorum. Suriye politikamız sayesinde ülkemize 4 milyonu aşkın sığınmacı geldi. Bunlarla beraber gelenler arasında sayısız, kayıtsız, hesapsız terörist bulunduğu gerçeğini artık görmemiz gerekmektedir.
            Bugün ülkemizin birçok şehrinde kümeleşen, hatta istila eden başta Suriye'liler olmak üzere, Ortaasya'lı, Ortadoğu'lu, Afrika'lı onlarca ülkeden gelen, yüz binlerce insan bulunmaktadır. Bu kişilerin birçoğu kayıt dışı, kaçak yollarla ülkemize gelmiş ve sorgusuz, sualsiz yaşamaktadırlar. 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları