HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

CUMHURBAŞKANI VE FTÖ

6 Şubat 2017 Pazartesi Saat: 10:46

Cumhurbaşkanı RecepTayip Erdoğan, FTÖ ile mücadelesine devam etmektedir. Ama bu mücadele yetersiz kalmaktadır. Aslında bu durumu kendisi de bilmektedir. Ama eli kolu bağlıdır. Mücadelede daha da ileri gidememektedir. Bu önemli konunun iki ana sebebi vardır. 

Bunlardan birincisi, FTÖ yi oluşturan militanların en başından en sonuncusuna kadarı Sn Cumhurbaşkanının tanıdığı kişilerden teşkil edilmişlerdir. Bunların lojistik kaynakları da Sn Cumhurbaşkanının zamanında sağlandığı gerçeğidir. FTÖ cumhurbaşkanının dindar ve muhafazakar oluşundan istifade ederek, İslam dinini kendine alet etmiş ve Recep Tayip Erdoğan’ı kandırmıştır. Amaçları farklı, sunuşları farklı olduğundan RTE oyuna gelmiştir. 

İşte FTÖ bu duruşu ile kendisini İslami terörist grubuna sokmuştur. 

Bir diğer konu ise, Cumhurbaşkanının siyasi kanadına söz geçiremez hale gelmesidir. AK Parti içinde barındığı FTÖ cüleri kusmalıdır. Temizlenmelidir. Gerçi referandum aşamasında Cumhurbaşkanı ve AK Partinin eli kolu bağlanmış durumdadır.  O nedenle Cumhurbaşkanı RTE, büyük bir cesaret örneği gösterip iyileşmesi zor kangren olmuş parmağı kesip atamamaktadır.  Sıkışıp kalmıştır. Etrafına da güvenememektedir. Çevresindekiler, reisin icraatlarını beğenmese de yanında duruyor gibi görünüp alkışlamaktadırlar. Guruplarının içerisinde başka, gurup dışında başka konuşmaktadırlar.  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı  adeta firavunlaştırmaktadırlar.  FTÖ nün siyasi kanadının kırılması demek AK Partinin zayıflatılması demektir ki, şu anda Hiç bir Ak Partili yöneticinin de bu durum işine gelmez. Referandum sonunda Sn RTE nin FTÖ nün siyasi kanadında büyük bir temizliğe başlayacağını beklemekteyim.  Aksi taktir de FTÖ güçlerini tekrar birleştirdiğinde 2017 ve sonrasında tekrar bir kalkışımda buluna bileceği muhakkaktır. Fethullah Gülen bir konuşmasında artık silahlı eylem zamanıdır söylemini unutmamak gerekir. 

Bizler kamuoyunun rahatlatılması adına Sn reisden FTÖ nün siyasi kanadının da esir veya imha edilmesini bekliyor ve umut ediyoruz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları