HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 09:40

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER 19 MAYIS ONUR GÜNÜDÜR 19 Mayıs güven, sevinç, onur günüdür ve 19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecektir. Atatürk’ün gençliğe armağanı, “Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun…     DEMİŞ DEMESİNEDE “Engelli
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

19 MAYIS ONUR GÜNÜDÜR

19 Mayıs güven, sevinç, onur günüdür ve 19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecektir. Atatürk’ün gençliğe armağanı, “Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun…

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Engelli olmak sadece engelli vatandaşlarımızın sorunu değil, sosyal boyutu ile toplumun her kesimini ilgilendiren önemli bir konudur. Engelli yurttaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, onlar için doğru ve kalıcı çözümler üreterek mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin asli görevidir. Engellilerimize yönelik hizmet anlayışını artarak sürdürülmeli, engelsiz bir yaşam için engellilerimize yardımcı olmak önceliğimiz olmalıdır.

                Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından yaptığımız çalışmalarla Ordu’muzu engelsiz bir şehir haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyor ve engelleri hep birlikte aşıyoruz.

                Bu kapsamda ekiplerimizce tespit edilen 1476 engelli kardeşlerimizin her türlü ihtiyacı için her zaman yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Belediyemiz olarak engelli istihdamına büyük önem veriyoruz ve Belediyemiz bünyesinde 73 engelli kardeşimizin istihdamını sağlıyoruz.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan engelli sporcularımıza desteğimizi

esirgemiyoruz. Engellilerimizin sosyal hayata kazanımları konusunda da ORMEK aracılığıyla birçok kursta eğitim almalarını sağlıyoruz.(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Sevgi, hoşgörünün ikiz kardeşidir” gerçeği bir anlam ifada etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

LEVOINUN YERİ

Levent Çabuk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini hoşsohbet isim Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini, hoş sohbet isim Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İSPİRLİ PİDE VE PİZZA

Sahipliğini Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı  İspirli pide ve pizza, çeyrek asırdır ayni yerde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kiremitte tavuk, kiremitte et, pide çeşitleri, pizza, lahmacun, saç kavurma, çorba çeşitleri,  Yükçülük sokak no: 7-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca yine Mehmet Kaya’nın işletmeciliğini yaptığı İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte de hizmet vermeye devam ediyor.

                “Aradığınız hizmet! Özlediğiniz lezzet! “sloganıyla müşterilerine Akyazı Mahallesi Rus pazarı kavşağında  hizmet veren İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte salonun da Adana ocakbaşı çeşitleri, Akçaabat köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, kebap, pizza, pide çorba, güveç ve künefe servisi yapılıyor.

                Her iki işyerine de 214 48 81- 225 43 33, 234 56 56 ve 234 87 87 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Fax, fotokopi, GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak, kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise 225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Netaş Teknik servisi Erol Şengönül’e bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Az şeylerle mutlu olmayı beceremeyen ve dinlenmeye de zaman ayıramayanlar, hayata hep olumsuz yönden bakarlar.

 

 

O GÜN BUGÜN

Akıl, insanın savunma silahıdır.

 

 

HARBİDEN

Bir zamanlar deli gibi hesap sorduğun birine, gün gelir hatır bile soramazsın.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Pandemiye yönelik yaptığı açıklamada, “Corona virüsü salgınının son günlerindeyiz. Umut ediyorum ki aynı dayanışma duyguları ile bu salgının bitişine de şahitlik edeceğiz" şeklindeki açıklamasının yüreklere su serptiğini,

***********************************

x-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Haziran Perşembe Günü Ordu’ya geleceğini,

***********************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı  Atakan Akça’nın fındık fiyatına yönelik yaptığı açıklamada, “Biz fındığın fiyatının dolar ya da bu tür değer üzerinden belirlenmesi gerektiğini belirtiyoruz. Bunu yıllardır savunuyoruz. Bana göre fındık fiyatı 3,5-4 dolar arasında olmalı. Böyle olursa üretici bu tarımı devam ettirebilir aksi halde ürününe küser. 3,5-4 dolar arasındaki bir fiyat üreticiyi memnun eder. Küsen üreticiyi de bir daha bahçeye geri getirmek o kadar kolay olmaz” ifadelerini kullandığını,

***********************************

x-Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ordu Gençlik Merkezi ve Ordu Ünîversitesi'nin ortaklığında gerçekleştirilen Belgesel Fotoğraf Atölyesi Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde açıldığını, sergide 104 eserin yer aldığını,

***********************************

x-Ordu'da Birol Yılmaz’ın Şehir Plancı İl Temsilciliğine yeniden seçildiğini,

***********************************

x-Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleler için başlattığı 50 kilometre beton yol programında bugüne kadar 35 mahalle; standardı yüksek güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunan beton yollara kavuştuğunu,

***********************************

x-Erzurum–Rize ve Kahramanmaraş illerinde yapılan turnuvalara katılan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularının, Kick Boks, Güreş, Taekwondo ve Judo branşlarında 2 Gümüş, 8 Bronz Madalya elde ettiklerini,

***********************************

x-Ordu'da fındığın yanında ek gelir için üretilen çilekte sezonun ilk hasadı yapıldığını  bu yıl çileğin kilosunun 25-30 TL arasında satıldığını,

***********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kaz yetiştiriciliğinin her geçen gün arttığı Ordu’da kaz kesimhanesinin kurulma çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü, Fatsa ilçesinde mezbaha ve hayvan pazarının bulunduğu alanda 335 metrekare taban alanına sahip, tek katlı olarak projelendirilen kaz kesimhanesinde ıslatma, yolma, iç çıkarma, su ile soğutma, parçalama sınıflandırma, paketleme, soğuk hava deposu ve idari birimlerin yer alacağını,

************************************

x-Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nın, Kahramanmaraş'ta tamamlandığını, 64 ilden 931 sporcunun katıldığı şampiyonada Ordulu Judoculardan 46 kg Yiğit Aras Şen,55 kg Şivan Umut Polat, 66 kg Çınar Türker, 57 kg Sude Görgülü ve +63 kg Sema Yıldırım’ın  Türkiye Üçüncüsü,  42 kg Gökhan Sezgi ve 44 kg Zeynep Doğan’ın da Türkiye beşincisi olduklarını,

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız