HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2020 Pazartesi Saat: 08:24

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YETKİLİ,ETKİLİ VE İLGİLİLER DUYUN BU SESİ Şehrin göbeğindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Şehirlerarası Otobüs terminali taşındı. Ve şimdi bomboş görüntüsünden başka bir özelliği kalmadı.        
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YETKİLİ,ETKİLİ VE İLGİLİLER DUYUN BU SESİ

Şehrin göbeğindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Şehirlerarası Otobüs terminali taşındı. Ve şimdi bomboş görüntüsünden başka bir özelliği kalmadı.

                Ordu’da koronavirüs salgını aldı başını gidiyor. Hastahanelerin bazı polikilinikleri vatandaşı daha da perişan edecek adreslere taşınıyor. Oysa şehrin göbeğindeki boş terminal binası Pandemi Hastahanesi adına bulunmaz bir fırsat. Vatandaşı perişan etmekte neyin nesi?

Ordu’nun yetkili, etkili ve ilgilileri duyun bu sesi…

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Hayatlarını zorluklar içinde idame ettirmeye çabalayan ve birçok sıkıntıya göğüs geren engelli kardeşlerimiz bizler için kıymetlidir. Unutmamalıyız ki bizler de birer engelli adayıyız. Bir saniye sonramızdan emin değiliz. Bunun bilincinde olarak engelli kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu anlamda onların hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacak çalışmaları periyodik olarak devam ettiriyoruz. Hayata bağlılıklarını güçlendirecek her çalışmamızı onlar için günden güne geliştiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihtiyaçları tespit edilen birçok engelli vatandaşımıza ayni ve nakdi yardımımızı gerçekleştiriyoruz. Temel gereksinimlerden tutunda taşıma hizmetine kadar pek çok ihtiyaçlarının karşılanması için seferber oluyoruz. Bundan sonraki zamanlarda da kardeşlerimizin daha huzurlu ve mutlu bir hayatta yaşamalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Yabancı hayranlığı aldı başını gidiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ATAŞ BRANDA

Özgür YETİM-Selçuk KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MÜJDE TUHAFİYE

İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Hanife  Akyurt’un yaptığı Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye, 225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ  AYAKKABI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe   Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  genç isim  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Bilgi kitap-Kırtasiye  yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini hoş sohbet isim Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı  Bilgi kitap ve kırtasiye de spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerini bulabilirsiniz.

                Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veren Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazançlı günler dileğimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bugün ömrümüzün geriye kalanının ilk günüdür. Hep böyle bilin ve her gününüzü de son gününüzmüş gibi yaşayın gitsin. Çünkü gerçekten bir gün öyle olacak.

 

 

O GÜN BUGÜN

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu hayata; herkes sizin baktığınız taraftan bakmaz. Seni mutlu etmekte kimsenin görevi değildir.

 

 

HARBİDEN

Size güvenen insanları yarı yolda bırakmayın. Ahın bulamayacağı adres yoktur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de koronavirüs salgını başladığı günden bu yana en fazla ölümün, 196 kişiyle, 5 Aralık 2020 Cumartesi günü yaşandığını,

******************************

x-Aşılama çalışmalarının dört aşamada yürütülmesinin planlandığını, buna göre, İlk aşamada sağlık çalışanları, 65 yaş üstü ile yaşlı, engelli, koruma evlerinde kalanlar ile kalabalık yerlerde yaşayanlar aşılanacağını, ikinci aşamada, toplum işleyişi için gerekli sektörlerde, kritik işlerde çalışanlar, 50 yaş ve üzeri en az 1 kronik hastalığı olanlara aşı yapılacağını, üçüncü aşamanın 50 yaş altı en az 1 kronik hastalığı olanları, genç yetişkinleri, ilk iki grupta yer almayan sektör ve meslek çalışanlarını kapsayacağını, dördüncü ve son aşamada ise ilk üç grubun dışında kalan tüm bireylerin aşılanacağını, vatandaşların herhangi ücret ödemeden aşıya erişebileceklerini,

*****************************

x-ABD'li biyoteknoloji şirketi Moderna’nın, hafta sonu yapılan 3. faz aşı denemelerinde başarı oranının yüzde 94,1 olduğunu açıkladığını,  ciddi vakalarda ise bu oranın yüzde 100 olduğunun belirtildiğini, Ayrıca ABD'li biyoteknoloji şirketi Moderna’nın, geliştirdikleri koronavirüs aşısının hiçbir komplikasyonla karşılaşmadığını, yüzde 94,1'lik başarı oranıyla acil kullanım iznine başvurulacağını kaydettiğini,

*****************************

X-Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle can kaybı her geçen gün artarken, bilim insanları dikkat çeken açıklamalarda bulunduklarını, şehirlerde maske takma oranının yüzde 70'e çıkması durumunda salgının durdurulabileceğini belirten bilim insanları, "Hala şansımız var" ifadelerini kullandıklarını,

*****************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında vatandaşların güvenli ve sağlıklı seyahat etmesini sağlamak amacıyla kent kartlarını, HES kodu ile eşleştirilmesi zorunluluğunu getirdiğini, bu kapsamda toplu taşımada kullanılan Ordumkartlarının ya da kredi kartlarının 15 Aralık’a kadar HES koduyla eşleştirilmesinin gerektiğini, HES kodu ile Ordum kartlarını ya da kredi kartlarını eşleştirmesini belirli güne kadar tamamlamayan vatandaşlar, genelge gereği toplu taşıma araçlarından yararlanamayacaklarını, 

*****************************

x-Türkiye genelendi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması tedbirlerinin, toplam 20 bin 101 uygulama noktasında, 78 bin 873 kamerayla takip edildiğini,

*****************************

x-Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Atila Gürgen’in, “ Kurumlarda ve özellikle hastanelerdeki yoğunluğu da azaltmak amacıyla göz, psikiyatri, fizik tedavi ve yakın zamanda da cildiye polikliniğini de ekleyeceğiz. Bu branşları, Akyazı Mahallesi'ndeki semt polikliniğine taşıma kararı verildi” dediğini,

*****************************

x-Terminale yolcu taşımacılığı yapan hatlar ile  bu hatların güzergahlarının 57 No’lu Hat: Üniversite, Soya Caddesi, Durugöl, Meslek Yüksek Okulu, Akyazı, Medikal Park, Sivas Kavşağı, Sivil Savunma Kavşağı, Arif Hikmet Onat Caddesi, Çiftlik Caddesi, Ordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, TOKİ. 58/A No’lu Hat: Cumhuriyet Meydanı, Doğum Hastanesi, Devlet Hastanesi, Çakal Çıkmaz Kavşağı, Mevlana Kavşağı, Ferhat Yılmaz Caddesi, Arif Hikmet Onat Caddesi, Çiftlik Caddesi, Ordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, TOKİ. 58 No’lu Hat: Cumhuriyet Meydanı, Yeni Mahalle, Mevlâna Kavşağı, İtfaiye, Çelebioğlu Caddesi, Çelebioğlu Kavşağı, Arif Hikmet Onat Caddesi, Çiftlik Caddesi, Ordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, TOKİ olarak belirlendiğini,

******************************

x-Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Doğanay’ın, aşıya karşı güvensizlik oluşturma girişimlerine tepki gösterdiğini, Doğanay’ın Çin aşısıymış, Rus aşısıymış gibi tartışmaları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Aşı olmazsa insanımızın yüzde 75’i hastalanıncaya kadar salgının devam edeceğini söylediğini,

******************************

x-Ordu’da artış gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle, Altınordu ile Boztepe arasındaki ulaşımı sağlayan teleferik hattının, ikinci bir karara kadar kapatıldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız