HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2021 Çarşamba Saat: 10:20

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İŞ LAFA GELDİĞİ AN Ülkem işte!  İş Lafa geldiği an mangalda kül bırakmayanları çalmaya, çırpmaya doymuyor. Görmeden yalan söyleyenler, yalana bile alkış tutanlar, seviyor gözükenler de  işini her şartta yüzdürüyor.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İŞ LAFA GELDİĞİ AN

Ülkem işte!  İş Lafa geldiği an mangalda kül bırakmayanları çalmaya, çırpmaya doymuyor. Görmeden yalan söyleyenler, yalana bile alkış tutanlar, seviyor gözükenler de  işini her şartta yüzdürüyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Sahada tam anlamıyla kontrol ve denetim faaliyetlerimizi yaptığımızda, meyvelerini alıyoruz. Kimsenin rehavete kapılmasına fırsat vermeyeceğiz. Bu illeti yeninceye kadar sahayı boş bırakmayacağız. Denetim ve kontrol faaliyetlerimizi 7/24 sürdüreceğiz. Kaymakamlarımızdan da sağlık çalışanlarımıza, filyasyon ekiplerine ve denetim görevi ifa eden kamu görevlilerimize moral ve motivasyon sağlamalarını istiyorum. Topyekun bir mücadele ile Covid-19 salgınına karşı verilen mücadelede başarılı olacağız. Vatandaşlarımızdan da duyarlı davranmalarını istiyoruz. Alınan tedbirlere ve belirlenen kurallara uymalarını bekliyoruz. Güzel günlere hep birlikte ulaşacağız inşallah.”

(Tuncay Sonel Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kredi kartları yardımlaşmayı bitirdi  gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BİRLİK ELEKTRİK

Adil ÖZCANLI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde,  Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veren Kuyumcuoğlu Oto’ya 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Kuyumcoğlu Oto’ya bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Recep ve Anıl Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan  Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç  dileklerimizi iletiyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Çeyrek asırlık tecrübenin adresi Çakmaklar kuyumcu ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

 İşletmeciliğini,  ‘Hoşsohbet’  kardeşler, Onur ve Hasan Çakmak’ın yaptığı çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamasıyla da dikkat çeken  Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu, sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

İşletmeciliğini  yarım asırlık  tecrübe  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü ayakkabı  tamirat ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı mahallesi İbnisina caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Gençler kunduraya 214 72 68 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kundura, sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Vefa defterinin de kapandığı bu ülkede; sen  sen ol, aklı sende olmayanı, yüreğinde taşıma.

 

 

O GÜN BUGÜN

Hep sahip olamadıklarımız ile olamayacaklarımızın hayaliyle ve peşinde koşa koşa ömür tüketiyoruz işte!

 

 

HARBİDEN

Kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz’ün, Türkiye'de uygulanan inaktif aşı Sinovac’ın, mutasyonlu virüse karşı daha avantajlı olduğunu belirterek, yaz aylarına daha sağlıklı bir şekilde girilebileceğini kaydettiğini,

***************************

x-Dünya Sağlık Örgütü’nün , AstraZeneca ve Oxford tarafından Kovid-19'a karşı geliştirilen aşıya acil kullanım onayı verdi. Bu gelişmeyle birlikte AstraZeneca’nın, acil kullanım için DSÖ tarafından resmi olarak onaylanan ikinci aşı olduğunu,

***************************

x-Türkiye’nin en genç Belediye başkanına sahip Gülyalı’da İş İnsanı Hüseyin Sakaoğlu tarafından ilçeye yaptırılacak olan “Aile Sağlığı Merkezi” binası için ilk kepçenin vurulduğunu,

***************************

x-Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürü Murat Us’un, Ordu'daki kuraklık tehlikesine karşı bilinçli su tüketimi ve su tasarrufu konusunda vatandaşları uyardığını,

***************************

x-Rus bilim insanlarının, İngiltere'de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonunu hızlı şekilde tespit edebilen bir test kiti geliştirdiklerini açıkladığını,

***************************

x-Ordu 1. Amatör Küme takımlarından Esnafspor'un 58 yıldır aralıksız antrenörlüğünü yapan Aziz Tokat’ın, sözleşmesini yeniden uzatarak, gönül verdiği takımına iki yıllığına imza attığını,

****************************

x-İspanya Barselona’da yapılan bir araştırma D vitaminin yeni tip koronavirüs (Covid-19) ölümlerini yüzde 60’a kadar azaltabileceğini ortaya koyduğunu,

****************************

x-2021 Ramazan ayının, 13 Nisan 2021 Salı günü başlayacağını ve 12 Mayıs 2021 Çarşamba günüde sona ereceğini,  tarihinde de sona erecek.

*****************************

x-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un şubat ayı sonunda öğretmenlere aşı uygulamasının başlayacağını açıkladığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız