HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ağustos 2021 Perşembe Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İKİ GÖR, İKİ DİNLE V EBİR SÖYLE Gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma, İki gör, iki dinle ve bir söyle. Susarak kazandığın değeri de boş konuşarak harcama.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Akkuş’un ge
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İKİ GÖR, İKİ DİNLE V EBİR SÖYLE

Gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma, İki gör, iki dinle ve bir söyle. Susarak kazandığın değeri de boş konuşarak harcama.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Akkuş’un gelecek vizyonunu doğa turizmi olarak belirledik. Bulunduğumuz coğrafya itibari ile ilçemiz barındırdığı doğal güzelliklerle turizm açısından bir cazibe merkezi. Pandemi döneminde insanların eskisi gibi kalabalık ortamlarda tatil yerine, daha sakin, doğa ile iç içe alanları tercih ettiğini gördük. Biz de ekoturizmle bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz.  Biz bugüne kadar doğal güzelliklerimizi korumak için yaylalarda yapılaşmaya kesinlikle izin vermedik. Muhteşem doğamızı korumak için kendi elektriğimizi dahi güneşten ve rüzgârdan üretiyoruz. Bizim şuanda tek sorunumuz konaklamayla ilgili. Bu sorunu da çözmek için gerek Akkuş Belediyesi olarak bizler gerekse de özel teşebbüs aracılığıyla yapılacak yatırımlarla bu sorunu çözeceğiz.”

(İsa Demirci, Akkuş Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kafa ve beyni dağılmış hükümet gibi yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYAKKABICIM

Şeref GÜLER

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini hoş sohbet kardeşler Onur ve Hasan Çakmak yaptığı Çakmaklar kuyumcu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi t Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye, bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Mislina iletişim  çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi No: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir. Her şeye kötü tarafından bakanlar da insanı anasından doğduğuna, bin pişman eder.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her baktığınızda içinize huzur veren ne ise ölümüne sevin onu.

 

 

HARBİDEN

Bir insan vicdanı kadar insandır. Gerisi teferruat

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın, milli eğitim müdürlüklerine "Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler" konulu rehber gönderdi. Rehberde; öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları, servis personeli ile öğrencilerle aynı evde yaşayanların tam doz aşılarının tamamlanmış olmasının önerildiğini,

Diğer öneriler ise şöyle;

-Okul içerisinde, ortak alanlarda, sınıflarda, öğretmen odalarında maske atık kutularının bulundurulması ve günlük olarak boşaltılmaları sağlanmalıdır.

-Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullardaki tüm öğrenciler okula maske ile gelmelidir ancak gelişimsel sorunu olan veya maske takmakta zorlanan çocuklar için istisna olabilir.

-Öğrenci ve personelin hasta, temaslı veya risklilik durumları Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasındaki veri entegrasyonu yolu ile izlenir ve okullara gerekli bildirim yapılır.

-Seminer haftasında enfeksiyon kontrolü ve okula giriş koşullarını içeren eğitim verilir ve okul yönetimince belirlenecek görevli tarafından bu programın uygulanması ve alınacak önlemlerin takibi yapılır.

-Veli ve ziyaretçilerin salgın döneminde mümkün olduğu kadar okul bahçesi de dâhil olmak üzere okul içerisine girişlerine izin verilmemelidir.

-Ders sırasında sınıf camları öğrenciler açısından risk yaratmayacak şekilde mümkün olduğu kadar açık kalmalı ve doğal havalandırma sağlanmalıdır.

-Öğrencilerin evlerinde veya okul dışında egzersizler yapması özendirilmelidir.

-Öğrenciler arasındaki mesafenin belirlenmesinde okuldaki derslik ve öğrenci sayısına dikkat edilerek okul yönetimi tarafından sosyal mesafeye uygun düzenleme yapılmalıdır.

-Çocukların, öğretmenlerin ve diğer okul çalışanlarının el hijyeni için su ve sabun ile el yıkama olanakları sağlanmalı ve ortak alanlara uygun sayıda el antiseptikleri konulmalıdır.

-Öğrencilere ve velilere salgın tedbirleri kapsamında maske kullanımı, hijyen, fiziki mesafe, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme, uyku düzeni, öz bakım ve benzeri konularda bilgilendirmeler yapılacak.

-Okul rehber öğretmen/psikolojik danışmanları uyum çalışma süreç ve etkinliklerine aktif olarak katılacak.

-Taşımalı eğitim öğrencileri de yerel imkanlar ölçüsünde uyum eğitiminden yararlandırılacak.

-Ders süreleri, sınıf boyutu ve öğrenci sayısı dikkate alınarak 40 dakikayı aşmayacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız