HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2021 Pazartesi Saat: 09:21

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER KİMSE KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL Yarın ne getirir hiç belli değil. Herkes kendi derdine düşmüş, kimse kimsenin umurunda değil. Yaşıyoruz işte!  Adına yaşamak deniyorsa.    
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

KİMSE KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL

Yarın ne getirir hiç belli değil. Herkes kendi derdine düşmüş, kimse kimsenin umurunda değil. Yaşıyoruz işte!  Adına yaşamak deniyorsa.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

Yöneticiler olarak bu yolda kalplerimizi hep sabır ile muhabbet ile durmadan yıkamak zorundayız. Ben bu yol üzere bu niyet üzere bu azim ve kararlılık üzere kendimi bağlayan bu sorumluluğum çerçevesinde, bu şehrin 92 mahallesine 250 bin nüfusu ve dışarıdaki diğer yarısı ile neredeyse 500 bini aşan Altınordu İlçemizle 3 milyona yakın Ordulu’luk bilinci gücü ve potansiyeli ile İnşallah tarihin akışını değiştirebiliriz. Gelecek vaat eden bu şehrin, geleceğine ilişkin imar inşa ve insanımızı ihya sürecinde çok daha her birimizin mutlu olacağı, her birimizin tebessüm edeceği, her birimizin huzur ve hamd içerisinde yaşam kalitesini de geliştirerek yaşayabileceği bir şehri hayata geçirebiliriz.

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor sevgisi de siyasete alet oldu gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ORDU TEKNİK SERVİS

Serdar HEKİM

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini Sabri Aras ile oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile tanınan ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiin, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

          YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla  hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MAĞDEN ÇAYEVİ

İşletmeciliğini Tarık Mağden’in yaptığı Mağden Çayevi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Nefis çay yudumlama  adresi Mağden Çayevi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 11-B adresinde hizmet veriyor.

                Nefis çay içim adresi Mağden çayevine, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yürekte iz bırakan yarayı unutma şansı olmayan insanların içine attıkları kendilerinden ağırdır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yürekli, adaletli ve merhametli bir insanın sevgisi, gözden kalbe girer.

 

 

HARBİDEN

Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın  "Tedbirleri toplum olarak birlikte ve düzenli şekilde uygulamadığımız gerçeğiyle karşı karşıyayız. Yer yer küçük düşüşler oluyor ama bu düşüşler istikrar göstermiyor. Sonbahar şartlarında daha dikkatli olmalıyız. Kapalı ortamlarda geçen zaman ve temas artıyor. Maske kullanımı fazlasıyla önem kazanmış durumda. Hastalığın solunum yoluyla bulaştığını unutmayalım. Aşılarımızı yaptıralım" ifadelerini kullanmasının halli dikkat çektiğini,

**************************************

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in "Vakalar artarsa ders sayıları azaltılacak mı?" sorusunu yanıtladığını,  Bakan Özer, "Kalabalık sınıflarda süre azaltılabilir. Ama şöyle bir şey yok, tüm okullarda ders sürelerini azaltıyoruz. Çok olağanüstü bir koşul olursa zaten sadece bu okullar etkilemez, tüm toplumu etkiler" dediğini,

**************************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un, COVID-19 hastalığına yakalanıp tedavisinin ardından iyileşen hastaların bir bölümünun ne yazık ki günlük hayata dönmeyi zorlaştıran semptomlarla, şikayete konu olan belirtilere maruz kaldıklarını söylediğini,

**************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in, Durugöl Büyükşehir Yerleşke’sinin satış durumunun söz konusu olmadığını, Botanik Park arazisini ise rehabilitasyon merkezi yapacaklarını söylediğini,  Güler’in Belde Evlerde de hak sahiplerinin parasının ödeneceğini de açıkladığını,

**************************************

x-Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun Ordu’nun iki doz aşılamada Türkiye’de 5, sırada olduğunu açıkladığını,

**************************************

x-Ordu’nun gözde turizm alanlarından biri olan Hoynat Adasının Ordu Büyükşehir Belediyesinin dokunuşları ile modern bir görünüme kavuştuğunu,  yaptığı çalışmalarla bölgenin turizm cazibesini artıran Büyükşehir Belediyesinin, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Hoynat Adası’na yeni bir seyir alanı kazandırmak için çalışma başlatmasının yerinde bir karar olarak değerlendirildiğini,

**************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarının, yeni dönemde Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinin yanı sıra Çatalpınar ve İkizce ilçelerinde de açacağı kurslarla başlayacağını, bugüne kadar 63 bin 747 kursiyerin ücretsiz eğitim aldığı ORMEK’de yeni dönemin bugün start alacağını, 

**************************************

x-Refikimiz Ordu İstikbal Gazetesi’nde 18. Yıl coşkusunun yaşandığını,

**************************************

x-Serbest piyasadaki fındık fiyatının maliyetine satıldığını söyleyen Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın, ‘Hep birlikte mücadele etme zamanı’ diyerek çağrıda bulunduğunu,

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız