HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

SORUN KÜRDİSTAN SORUNU…

11 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 11:02

Türkiye’de Kürt sorunu yeniden hortlamaya başladı. Yalnız Cumhuriyet tarihimizde değil, Osmanlı döneminde bile Anadolu’nun kürtlerle ilgili hiçbir sorunu olmadı bugüne kadar. Zira kürt sorunu diye siyasilerin oy uğruna ortaya koydukları senaryolara bu millet hiçbir zaman alet olmadı.

Biz, 81 milyon Türk’ü, kürdü, lazı, çerkezi, abazası, yörüğü, gürcüsü, tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet olmayı başaran Ne Mutlu Türküm Diyene geleneğinden gelen bir nesiliz. Böyle devam etmeye de kararlıyız.

Birilerinin çıkıp bir avuç oy uğruna kürdistan, mürdistan rejimi diyerek devşirme yapmaya kalkışmasına da kürtler de müsaade etmez bilesiniz. Bu coğrafya da kürtlerin de Türk Bayrağı altında sorunsuz bir şekilde yaşadıklarını unutanlar, terör sorunuyla kürt sorununu aynı kefeye koyamazlar. Koymaya çalışırlarsa boylarının ölçüsünü alırlar.

Pkk’yı, YPG’yi, PYD’yi, DAEŞ’i, IŞİD’i FETÖ’yü kürtlere yamamak da büyük bir yanlıştır. Bu terör örgütlerinin hiçbir inancı, itikatı, mezhebi yokken, kürtlerin Şafi mezhebinden gelen geleneğini de unutmasınlar. Türkiye’de 4 mezhep tek bayrak ve tek vatan kavli ile Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek ilelebet ve payidar kılmaya and içmiştir.

Çanakkale şehitliği, Erzurum Aziziye Tabyaları, Sarıkamış destanı, bu ülkenin şehadet şerbetini içerken fotoğrafını çok iyi bir şekilde ortaya koymuştur. Sorun kürt sorunu değil, ballandıra ballandıra dillendirdiğiniz kürdistan sorunudur.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları