HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

HAYDİ ORDU, AKBEL’İNE SAHİP ÇIK…

2 Temmuz 2018 Pazartesi Saat: 10:05

Ordu’da eğitim alanında uzun yıllardır hasret kaldığımız başarıya gururumuz 19 Eylül Ortaokulu öğrencilerinden Akbel Aydın, 2 Haziran’da yapılan LGS sınavlarında aldığı 500 tam puanla Türkiye birincisi olarak damgasını vurdu. Tebrikler Akbel Aydın, tebrikler ailesi ve tebrikler okulunda emeği geçen herkese.

Kanalordu.tv’de, “Haber Kuşağı” programının yapımcısı ve sunucusu olan gazeteci Şafak Deliçakar, yine örnek bir başarıya imza attı. Kendisini buradan tebrik ediyorum. Ordu ve ülke gündeminde siyaset ilk sıralarda yerini korurken Deliçakar, Perşembe ve Cuma günkü programlarına eğitim ağırlıklı yer verince, ortaya yeni bir cevher çıkarmış oldu. Cevherin yeni adı elbette Akbel Aydın.

Şimdi ben buradan ilgili, yetkili, duyarlı, eğitime önem veren herkese seslenmek istiyorum. Programı izlerken tüylerim diken diken oldu. Akbel Aydın’ın süratle yüzde 100 bursa ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine, Deliçakar sorduğu soruda yüzde 50’de olsa işine yarar mı? Diyerek, Akbel şu yanıtı verdi. “Hayır kesinlikle yüzde 85 de olsa beni kurtarmıyor. Türkiye’nin sayılı liselerinde okuyabilmem için tamamen yüzde 100 bursa ihtiyacım var” dedi.

Zaman bu kızımıza bu evladımıza sahip çıkma zamanıdır. Akbel gibi değerler 40 yılın başında bir geliyor. Herkesten ricam bir an önce hiç zaman kaybetmeden Akbel’e ve ailesine sahip çıkarak kızımızı geleceğe daha emin adımlarla taşımaktır. Kategorisinde Türkiye’de 16 öğrenci ile birlikte eşdeğerde olan Akbel’e kim el uzatırsa, tüm Ordu halkı da minnettar kalacaktır.

Bu asla gerçekleşmeyecek bir durum değil. Bakınız bir hayalimiz yıllar sonra gerçek oldu. Şimdi bu gerçeği kimse görmezden gelmemeli ve dört elle sarılmalı diye düşünüyorum. Bu arada bir temennimde şudur ki, İnşallah tez zamanda Akbel gibi kardeşlerimizin evlatlarımızın sayıları daha da çok artsın. Haydi Ordu, Akbel’ine sahip çık…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları