HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

RESMEN SANDIĞA UŞAK OLDUK

11 Nisan 2019 Perşembe Saat: 10:57


Türkiye'de ivedilikle seçim sistemi değiştirilmelidir. Seçme hakkı olan her vatandaş oy kullanmaya mecbur kalmalıdır. nerede olursa olsun. Bu ne kardeşim, polisi, savcısı herkes bulaştı sandığa bulaşmayan kalmadı.

Böyle seçim sonucu da elde edilmez, böyle seçim galibi de olmaz. İyice cılkını çıkarttılar. Milleti sandık uşağı yapmanın bir anlamı yok.

Vatandaş neredeyse gitsin orada oyunu adam gibi kullansın. Yok adres değişme, yok göçüydü, yok mokuydu, Ne bu ya, uşağınız var sanki, üç günde bir millet sandığa gidecek öyle mi? seçimin masrafı cebinizden mi çıkıyor acaba?

Milleti inim inim inletin. Emekli, dul, yetim vs. ye üç kuruş maaşı reva görün. Seçimlere milyarlar harcayın. Uşağınız var ya, canınız sıkıldıkça soluğu sandıkta alırız.

Ayıptır, yazıktır, günahtır bu millete. Ayrıca bu YSK'nın 6 Yargıtay, 5 Sayıştay Hakim üyelerinin nasıl seçildiğini ve oraya nasıl atandığını da sanırım hukukçular izah eder. Bu neyin kavgası Allah aşkına?

Bir an önce toplayın Meclisi, adam gibi hiç bir şaibeye mahal bırakmayacak yeni bir seçim yasası çıkarın. Bu ne yahu, memlekette herkes günah keçisi oldu çıktı Vallaha. Seçen bir pişman, seçilen bin pişman.

Yeter da, 10 saatte koca Türkiye'yi sayıp bitiriyorlar. 10 günde bir İstanbul'dan çıkamadılar. Kendilerine hak olan, başkalarına müstehak oluyor. Millette irade de bırakmadılar. Resmen sandığa uşak olduk. Bari 31 Mart seçimlerini topyekün iptal edin de rahat bir nefes alalım... 
Sizde kurtulun, bizde kurtulalım...

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları