HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

PARK SORUNUNA MOBİL ÖNERİSİ!

25 Mayıs 2021 Salı Saat: 09:47

Zaman zaman hem devlet yatırımlarına hem de yerel yönetimlerin yatırım ve hizmetlerine övgü ile söz ederek teşekkür ediyorum köşemde. Fakat bazı tıkanan ve kangren olan meselelerde de yine yetkilileri uyarmayı görev bildiğimizden bu kez de evet kangren olan otopark sorunumuzu bir kez daha ele almanın zaruretini duydum.

Altınordu ilçe merkezde ara sokak ve caddelerde inanın araçların kaldırım üzerlerine yaptıkları parklar yüzünden yayalar kaldırımları kullanamaz halde. Tespitlerimin başında ki mahalleleri sayacak olursam başta Yenimahalle, Bucak, Şarkiye ve Subaşı geliyor. Bu mahalleleri de sırasıyla Selimiye, Düz mahalle ve İmam Hatip güzergahları takip ediyor.

Buradan sorun veya mesele çıkaracak değilim. Ancak çözüm noktasında bir öneri sunmak istiyorum. Vatandaş her fırsatta trafiği veya zabıtayı arayacağına hem emniyetten hem de belediyelerden sürekli hareket halinde olabilecek motorize ekiplerle veya mobil servislerle bu park sorununa bir çözüm konulsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yani sadece ihbar ve şikayet üzerine trafik ekipleri harekete geçmektense, düzenli ve sistemli bir şekilde kurulacak motorize ekibinin bu soruna önemli ölçüde parmak basacağına gerçekten ve yürekten inanıyorum. Yürümenin sanat haline geldiği Altınordu ilçemizde her ne kadar köklü bir çözüm olmasa da bu sistemin park yasağı sorunu için iyi bir adım olacağı kanaatindeyim.

Bu önemli konuda hem Emniyet Müdürlüğümüzün, Jandarmamızın ve Belediyelerimizin hassasiyet göstermelerini arzu ediyor, atılacak olan adımlara da Ordulular adına şimdiden teşekkür ediyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları