HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2020 Pazar Saat: 13:33

KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından yüzbinlerce vatandaşa yardım ulaştıran Türk Kızılay, Ramazan ayında da yardım çalışmalarına devam ediyor. Yılın 365 günü ihtiyaç sahiplerine hizme
KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından yüzbinlerce vatandaşa yardım ulaştıran Türk Kızılay, Ramazan ayında da yardım çalışmalarına devam ediyor. Yılın 365 günü ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Kızılay’ın aşevlerinde de Ramazan mesaisi yaşanıyor.

 

Dertler Paylaştıkça Bitecek Yeter Ki İnan Buna sloganıyla Ramazan kampanyasını başlatan ve 10 milyon ihtiyaç sahibine yardım ulaştırmayı hedefleyen Kızılay, yardım çalışmalarını sürdürüyor. Kızılay, şubeleri, temsilcilikleri, Genç Kızılaycıları, kadın kolları, gönüllüleriyle birlikte hayırseverlerin bağışlarıyla yapılan yardımların milyonlarca insana ulaşması için gecesini gündüzüne katıyor. Yardım çalışmalarının arasında yer alan iftarlık ve sahurluk sıcak yemek için aşevlerinin kapasitesini arttıran Kızılay, şubelerinin de sıcak yemek desteğiyle her gün 100 bin kişiye ulaşıyor. 

 

 

Hem koronavirüs salgını hem de Ramazan ayı dolayısıyla yılın diğer günlerinden farklı olarak Kızılay aşevleri üst düzey kapasiteyle her gün iftarlık ve sahurluk sıcak yemek hazırlıyor. Aşevlerinde 50 bin kişiye yemek hazırlayan Kızılay, aşevlerinin bulunmadığı yerlerde de şubeleri ve temsilcilikleriyle 50 bin kişiye yemek hizmeti veriyor. Toplamda 100 bin kişiye sıcak yemek ulaştıran Kızılaycılar, vatandaşlara da pide ve su ikramında da bulunuyor. 

 

4 kişilik bir ailenin sofrasına sıcak yemek desteği vermek isteyen hayırseverler ise Kızılay’ın resmi web sitesinden 50 TL ve katları olarak bağış yapabiliyor. Bağışçılar ayrıca bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış hesaplarından, tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, www.kizilay.org.tr’den, 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından, mobil uygulamadan ve ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden bağışta bulunabiliyor. Tüm operatörlerden de 1877’ye FİTRE ve FİDYE yazarak 27 TL’lik, RAMAZAN yazıp 2868’e mesaj atarak da 10 TL’lik bağış yapılabiliyor.

 

Hayırseverlerin bağışlarıyla kaynayan kazanlar Ramazan ayı sonuna kadar iftar ve sahur sofralarına sıcak yemek olmaya devam edecek.

 

Anahtar Kelimeler : KAZANLAR, İHTİYAÇ, SAHİPLERİ, İÇİN, KAYNIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız