HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 10:57

52 ORDU KOLLARI SIVADI

TFF 3.Lig 1.grupda mücadele eden ve Play-Off maçları oynama hakkını elde eden 52 Orduspor’da 2.lig adına kollar sıvandı.                 Konuşa yönelik 52 Orduspor kulübünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 2.Lig h
52 ORDU KOLLARI SIVADI

TFF 3.Lig 1.grupda mücadele eden ve Play-Off maçları oynama hakkını elde eden 52 Orduspor’da 2.lig adına kollar sıvandı.

                Konuşa yönelik 52 Orduspor kulübünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

2.Lig hedefi ile başladığımız 2023 – 2024 Futbol Sezonunu 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynadığımız Hopaspor müsabakasından 3 puan alarak ligi 49 puanla 4.olarak tamamlayarak Play-Off larda mücadele etme hakkını elde ettik.

2 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan plaf-off müsabakaları sonucunda tüm mor beyaz renklere gönül veren hemşehrilerimiz ile birlikte bu şehri hakketmediği 3.ligden yukarıya 2.lige çıkarmak istiyoruz.

Bu süreçte tüm hemşehrilerimizi takımının yanında 90 dakika boyunca desteklemeye davet ediyoruz. Hep birlikte tek yürek olarak, kenetlenerek sen ben yok diyerek bu sürecin kazanını şehrimiz yapmak için müsabakalarımıza davet ediyoruz.

Fatsamızla, Ünyemizle, Mesudiyemizle, Korganımızla, Perşembemizle 19 ilçeden tüm hemşehrilerimizi, mor beyaz renklere gönül veren herkesi maça ilimizi desteklemeye davet ediyoruz.

Tüm ilçe belediye başkanlarımızdan maça gelmek isteyenlere kolaylık sağlamasını talep ediyoruz.

Play-off mücadelesinde ilk müsabakamız 2 Mayıs Perşembe saat 20:00’de Ordu Stadyumu’nda İnegöl Kafkas ile oynanacaktır. Müsabaka bilet fiyatlarımız yönetim kurulumuz tarafından 5 TL olarak belirlenmiştir.

Öte yandan maç  biletlerinin  Osmanpaşa Caddesi Hüner Pasatnesi önü, Yeni Mahalle Şaşmazlar önü, Modi Turizm ve Köksal petrol’de alınabileceğine kaydedildi.

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, KOLLARI, SIVADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız