HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Haziran 2020 Perşembe Saat: 11:05

AKÇİÇEK: ORDU”DA BİR İLK’İZ…

Ordunun  en eski en tanınan esnaflarından Erbil Akçiçek gazetemizle bir söyleşi yaparak esnaf olmanın ve marka olabilmenin  kendilerini yenilemeden ve üretmeden geçtiğini belirtti. Erbil AKÇİÇEK kendini ön plana çıkarmayan ama sessiz ve
AKÇİÇEK: ORDU”DA BİR İLK’İZ…

Ordunun  en eski en tanınan esnaflarından Erbil Akçiçek gazetemizle bir söyleşi yaparak esnaf olmanın ve marka olabilmenin  kendilerini yenilemeden ve üretmeden geçtiğini belirtti.

Erbil AKÇİÇEK kendini ön plana çıkarmayan ama sessiz ve derinden gelen bir isim.

Ordu’da Silikon Elyaf İmalatı yaptıklarını belirten Akçiçek, bu ürünleri Türkiye ve Dünyaya gönderdiklerini ifade etti. Kendisinin 3. Kuşak olduğunu belirten Akçiçek, Dünya maakası olmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Mehmet KESKİN: Kendinizi biraz anlatır mısınız?.

ERBİL AKÇİÇEK: Dedem ve babam Ordunun en eski ve en tanınan insanlarındandır. Uzun yıllar Ordulu vatandaşlara hizmet vermektedirler. Orduda kime sorarsanız sorun dedemi ve babamı mutlaka herkes tanır ve sever.

Mehmet KESKİN: Sizde dede ve baba mesleğini seçtiniz galiba..

ERBİL AKÇİÇEK: Evet. Çünkü çok önemli ve çok faydalı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Esnaf sürekli kendini yenilemek zorundadır. Yeni yeni ürünler imal etmek durumundadır. Bizde bunun için marka olabilecek ürünlerin çalışmasını yapıyoruz.. Amacımız Türkiye ve dünyaya açılabilmek. Bir dünya markası yaratabilmek.

Mehmet KESKİN:  Bu konuda bir çalışma başlattınız. Ayrıntılı bir bilgi verirmisiniz..

ERBİL AKÇİÇEK: Evet. Bu konuda Orduda ilk diyebilirim. Bizden başkası şu an yok. Silikon Elyaf İmalatına başladık. Kısa sürede çok rağbet gördük. Çok talepler aldık. Biz Ordunun 3. Kuşak temsilcileri olarak bunu bir dünya markası yapmayı planlıyoruz. Satışımız şu anda 500 tonu buluyor.. Tüm Türkiye ve dünyaya gönderiyoruz. Günübirlik çalışan çay ve fındık işçilerine yataklar gönderiyoruz. Hastane, okulları yurtlara gönderiyoruz. Tüm ihalelere giriyoruz.

Mehmet KESKİN:  Son olarak neler söyleyeceksiniz..

ERBİL AKÇİÇEK: Dedem ve babamın esnaflık kariyerliği bize çok büyük garanti ve güvenirlilik sağlıyor. Dediğim gibi Orduda bir ilk”iz. Dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Vatandaşlarımızı bekliyoruz. AKÇİÇEK TİCARET”E gelsinler hem bir çayımızı içsinler hem de bu mükemmel ürünlerimizi gözleriyle görsünler.

 

Anahtar Kelimeler : AKÇİÇEK:, ORDU”DA, BİR, İLK’İZ…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız