HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Aralık 2020 Çarşamba Saat: 10:17

MODERN VE ENGELLİ DOSTU KALDIRIMLAR!

Altyapı, üstyapı çalışmaları ve asfalt uygulamalarıyla Altınorduda adeta kentsel bir dönüşüm başlatan Altınordu Belediyesi Karşıyakada büyük bir değişime imza attı. Yapılaşmanın yoğun olarak devam ettiği ve hızlı bir şekilde
MODERN VE ENGELLİ DOSTU KALDIRIMLAR!

Altyapı, üstyapı çalışmaları ve asfalt uygulamalarıyla Altınordu'da adeta kentsel bir dönüşüm başlatan Altınordu Belediyesi Karşıyaka'da büyük bir değişime imza attı.

Yapılaşmanın yoğun olarak devam ettiği ve hızlı bir şekilde nüfusun arttığı Karşıyaka Mahallesi 973, 974, 978 ve 976 No’lu sokaklarda altyapı üstyapı ve sıcak asfalt mesaisinin ardından kaldırım çalışmaları da tamamlandı.

YAŞANAN DEĞİŞİM GÖZ KAMAŞTIRDI

Avrupa Birliği Standartlarına göre yapılan modern kaldırımlar engelli geçişine uygun olarak düzenlendi. Toplumun her kesimini kucaklayan çalışmaları hayata geçirmeye özen gösteren Altınordu belediyesi, kaldırım çalışmalarıyla Karşıyaka’da yayaların ve özellikle engellilerin hayatını kolaylaştırdı.

BAŞKAN TÖREN, “HEM SORUNLARI ÇÖZÜYOR HEM DE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Sırasıyla her noktada değişim ve dönüşüm seferberliği başlattıklarını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören “Hem sorunları çözüyor hem de şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Karşıyaka'da tamamlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Tören yazılı açıklamasında “Merkezinde insan olan tüm çalışmalarımızla, afetlere hazır, kimlikli, engelli dostu bir şehir inşa ediyoruz. Bir yandan tarihi ve kültürel dokuyu koruyor, diğer yandan yeni ihtiyaçlara uygun yatırımlarla Altınordu’yu dünya şehirleriyle yarıştırmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 20 aydır şehrimizde yeni nesil belediyecilik anlayışını ortaya koyarken, her çalışmamızı milletimizle el ele gerçekleştiriyor, yeni başarı hikâyelerini hep birlikte yazıyoruz. Yakın gelecekte bambaşka bir Altınordu’da yaşayacağız.” İfadelerini kullandı

 

Anahtar Kelimeler : MODERN, VE, ENGELLİ, DOSTU, KALDIRIMLAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız