HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Nisan 2021 Perşembe Saat: 14:51

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER TEREDDÜT ETTİĞİN YERE KOYACAKSIN İnsanın bile insana yabancı olduğu ve ayni site ve apartmanda yaşayanların da birbirlerinden bi haber yaşadığı ülke bu! Artık, noktayı cümlenin sonuna değil, tereddüt ettiğin yere koyacaks
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

TEREDDÜT ETTİĞİN YERE KOYACAKSIN

İnsanın bile insana yabancı olduğu ve ayni site ve apartmanda yaşayanların da birbirlerinden bi haber yaşadığı ülke bu! Artık, noktayı cümlenin sonuna değil, tereddüt ettiğin yere koyacaksın.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“1923 yılında "Sancak" adı "Vilayet" olarak değiştirilerek, bugünkü mülki taksimatta Ordu Vilayeti olarak yerini aldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük mücadeleler sonunda kurulan Cumhuriyete en büyük desteği veren şehirlerin başında gelen ve Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte geleceğe umutla bakan Ordu, dönem dönem yaşanan imkansızlıklara, istikrarsızlıklara rağmen insanımızın olağanüstü çabası, güçlü tarım ekonomisi, birlik beraberlik ve saygı içerisinde olan sosyal hayatı ile bu sorunları aşmayı bildi.

Özellikle Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Düşünen, üreten, Yarışan Ordu’ vizyonuyla çıktığımız yolda uygulamaya koyduğumuz projelerimiz; Ordumuzu geleceğe taşıyan önemli unsurlar olacaktır.

Kısacası, ilimizi 19 ilçesiyle birlikte her geçen gün geçtikçe yaptıklarımızın üzerine ekleyerek daha yaşanabilir, daha modern ve daha konforlu bir kent haline geliyoruz. Bu kısa süre içerisinde attığımız büyük adımlarla ilimizin tamamın da yürütmekte olduğumuz yatırım politikalarımız ile insanımızın gönlünü fethetmeye devam edeceğiz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Görmeden yalan söyleme hastalığına yakalananları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ÖZEN KUNDURA

Ergin Özen, Bahtiyar Güleç

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MODA CADDE FOTOĞRAF

Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri yılların tecrübesi  Coşkun Bülbül’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri, Şarkiye mahallesi Fatma Hatun Sokak NO:9-B adresinde hizmet veriyor.

                214 85 37 ve 233 80 40 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Moda cadde sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan Market, müşterilerine yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  İhsan ve Cihan  Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve fatura ödeme noktası  olan  Cihan market, gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veriyor.

                Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Şehit yakınlarına ücretsiz gazi ve eşlerine de yüzde 50 indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yılların tecrübeleri Salim Türkeli ve Ayhan Demir ikilisinin önderliğinde Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veren Türkeli kunduraya, 225 40 10  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda  hoş sohbetin ve “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin adresi de olan Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Baktınız olmuyor, her şeyi tespih yapın kendinize, bazen çekin bazen de sallayın gitsin.

 

 

O GÜN BUGÜN

Düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmeye yetmiyorsa; her olumsuzlukta ölümü getirin hep aklınıza.

 

 

HARBİDEN

Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre; kamuda çalışanların Ramazan Bayramı öncesindeki 10 ve 11 Mayıs'ta tam, 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli sayılacağını, bu kararla birlikte memurların 9 günlük izne tabi olacaklarını,

*******************************

x-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, tam kapanma sürecinde  ''Vatandaşlar mahalledeki camilere giderek namaz kılabilecek'' ifadelerini kullandığını,

******************************

x-Türkiye Bankalar Birliği, tam kapanma kararı sonrası bankaların çalışma sistemine ilişkin açıklamada bulunduğunu, açıklamaya göre, bankaların uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebileceğini, yeni sistemin 1 Mayıs 2021 itibarıyla yürürlüğe gireceğini,

******************************

x-OSKİ’nin, iki yılda 66 bin 190 yeni abone işlemi gerçekleştirdiğini, yapılan bu çalışmalarla abone sayısının 272 bin 381’den 338 bin 571’e çıkarıldığını,

******************************

x-Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz’ın Meclis'teki ilgili komisyona yaptığı sunumda iklim değişikliğini durduracak güçlü adımlar atılmaması halinde Türkiye'nin 2050'ye doğru karşılaşması olası tehlikeleri anlattığını,  İstanbul'da en yüksek sıcaklığın 45 dereceye çıkacağını ve insanların ölmeye başlayabileceğini belirten Prof. Dr. Kurnaz’ın Çukurova'nın kuruyacağını, Malatya'da kayısı kalmayacağını hatta Konya'da tarımın bitebileceğini söylemesinin olduğunca dikkat çektiğini,

****************************

x-Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, 11 Mart 2017 yılında YÖK üyeliğine atanan Nihat Hatipoğlu'nun görev süresi uzatıldığını,

*****************************

x-Avrupa İlaç Ajansı’nın, Johnson & Johnson (J&J) tarafından corona virüsüne karşı geliştirilen aşının güvenli ve etkili olduğunu tekrar onayladığını,

*****************************                                                                                                                                 

x-Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,  "Emekliye bayram ikramiyesi 1100 TL olarak kararname ile geçireceğiz" dediğini.  buna göre 3 Mayıs -7 Mayıs arasında ikramiyelerin ödenmesinin beklendiğini, 

*****************************

x-Salgın sürecinde kesilen İdari para cezasını 15 gün içinde ödemeyenlerin banka hesaplarına vergi dairesi e-haciz işlemi başlattığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız