HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2021 Pazartesi Saat: 10:42

TOMAKİN; “DÜNYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR”

  Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Terör Devleti İsrail’in İlk Kıblegahımız olan Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılarken Filistin’li masumlara, insanlık dışı saldırıları hakkında açıklama yaptı.   Başkan Tomakin,
TOMAKİN; “DÜNYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR”

 

Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Terör Devleti İsrail’in İlk Kıblegahımız olan Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılarken Filistin’li masumlara, insanlık dışı saldırıları hakkında açıklama yaptı.

 

Başkan Tomakin, yaptığı açıklamada zulme karşı Dünya ülkelerinin hala üç maymunu oynadığını belirterek; “İsrail, yıllardır sistematik bir şekilde sürdürdüğü zulümlerine yenilerini ekleyerek, ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa’ya ve çevresindeki Müslüman halka sivil, çocuk demeden zalimce saldırmaya devam etmektedir. Sivil Filistin halkına karşı silahlı askerlerle saldıran, çocukları öldüren, yüzyıllardır oturdukları evlerinden çıkartmaya çalışarak işgaline devam eden İsrail, bir devlet olmaktan uzak hareketler sergilemektedir” dedi.

 

İSRAİL ZALİMCE TAVIRLARA SON VERMELİDİR

 

İsrail’in terör saldırılarına, masum çocukları katletmesine dünya üç maymunu oynamaktadır diyen Başkan Tomakin; “Saldırgan İsrail’in de taraf olduğu birçok Uluslararası Sözleşmeye aykırı, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, BM kararları, sivilleri korumayı taahhüt eden Cenevre Sözleşmesi, insancıl hukuk ve diğer tüm evrensel hukuk kurallarını hiçe sayan bu hukuk tanımaz, zalimce tavırlara son verilmelidir.

 

İsrail’in, Filistin’li kardeşlerimize yönelik terör saldırılarında insanı en çok acıtan tarafının, ayyuka çıkan zulüm ve zalimlikler karşısında Müslüman dünyanın sessiz kalması bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışında olmalarıdır diyerek, İsrail Terör devletine sen zalimsin, sen haksızsın, sen çocukları katlediyorsun diye tek gür seda, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmektedir.

One Minute çıkışı, yine Cumhurbaşkanımız, BM Kürsüsünden, Dünya 5 ten büyüktür diyerek, Terörist İsrail’in, Filistin’i adım, adım işgalini, fotoğrafları ile dünyaya göstermiş, en son açıklamasında ise Üç dinin kutsallarını barındıran Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen her bireyin vazifesidir demiştir” diye konuştu.

 

Filistin halkının haklarının korunması gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tomakin; “Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da, mukaddes mekânda sivil halkı ve çocukları öldüren işgalci İsrail, tüm saldırılarını derhal sonlandırmalı ve evrensel hukuk kuralları çerçevesinde gerekli yaptırımlara tabi tutularak Filistin halkının hakları korunmalıdır. Tüm dünyayı artık kınama mesajlarından öte adım atmaya ve bu zalimliğe dur demeye davet ediyoruz diyerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistinli kardeşlerimize ithaf ettiği, Abdürrahim Karakoç ‘un şiiri ile Filistin’li Kardeşim ALLAH cc. yardımı ile “bir sabah gelecek kardan aydınlık” diyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN;, “DÜNYA, ÜÇ, MAYMUNU, OYNUYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız