HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ağustos 2021 Cuma Saat: 09:27

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın! Yoksa, kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi yaşarsın. DEM
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın! Yoksa, kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi yaşarsın.

DEMİŞ DEMESİNEDE

'Trabzon'da Karadeniz Üniversitesi Rektörü kendine makam odası tadilatını 3,5 milyona ihale etmiş. Hafızlık derecesi varmış. Hafız olsan ne yazar. Bu para ile TMO, Trabzon fındık üreticisinden aldığı tüm fındığa kiloda 1 lira fazla verebiliyor. Trabzon valisi de geçtiğimiz günlerde fındık çetesini ödül töreninde tebrik edip plaket vermişti. Nasıl da iyi iş çıkardınız diye. Rektör böyle, vali böyle.  Eğer Trabzon fındık üreticisi param nerede diye merak ediyorsa, bilsin ki Trabzon rektörünün odası ile valisinin sofasındadır.

Somali’ye hibe verilen 30 milyon dolar ile TMO fındığa kiloda 3,5 TL fazla verebiliyordu. Türkiye fındık üreticisi param nerede diye merak ediyorsa bilsin ki Somali'ye hibe ayağına yandaş Albayrak grubunun cebindedir. Türkiye'nin tüm çiftçileri, emekçileri, işçisi, memuru, emeklisi merak ediyorsa bu ülkede hakkımı alamıyorum, param nerede? Sarayın çevresindeki beşli rantiye çetesindedir.”

(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Doğruyu yazan ve konuşana, ‘DELİ’ damgası vuranları o kadar çok ki.

 

 GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı) Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini Mustafa, Ömer ve Yılmaz Saylan kardeşlerin yaptığı Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

TİTİZ BEYAZ EV

Sahipliğini yılların  tecrübesi hoş sohbet isim Cemil Titiz’in yaptığı Titiz beyaz ev,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                1980 yılından bu yana Ordu’da hizmet veren ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Titiz beyaz ev, Şarkiye Mahallesi Elmalık caddesi NO: 35 adresinde hizmet veriyor.

                Titiz Beyaz eve,  888 66 66 ve 0541 727 52 58 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Titiz Beyaz Ev  sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini ‘Gönlü bol” ünvanlı Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Karayalar halı, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Hep cebimizden çıkanın değil, cebimize girenin hesabını yapıyoruz. Dolar ve EURO uçunca da şaşıyoruz.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşayıp da anlamanın adı tecrübe, insanın en iyi dostudur. Hem de bedeli çok ağır ödenen…

 

 HARBİDEN

Hayatı kendine mendil edersen; daima gözyaşı dökersin.

 

 BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “ Ordu Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir üniversitedir. Kurulduğu yıldan itibaren gerek akademik gerekse fiziki gelişimini sürdüren Üniversitemiz, öğrenci memnuniyetinde de Karadeniz Bölgesi’ndeki 21 üniversite arasında birinci sıraya yerleşmiştir” ifadelerini kullandığını,

*************************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Twitter hesabından hem annelere hem de babalara seslendiğini,  Bakan Koca’nın, "Karar verseler, 10 günde ilk dozların hepsi tamamlanır. Aşının önemini çevrenize anlatarak bize yardımcı olun. Okullar 6 Eylülde açılıyor. Hastalığa yakalananlar çocuklarını üzer" dediğini,

*************************************

x-AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in, Ordu-Giresun Havaalanı hakkında çok net açıklamalar yaptığını,  Tomakin’in “Ordu-Giresun Havaalanı’nda uçuş mağduriyetleri yaşanmayacak yeni yurt içi ve yurt dışı seferleri konacak” dediğini,   

*************************************

x-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün Ordu’ya geleceğini, saat 11:00’de hakla buluşacağını,

*************************************

x-Corona virüsü salgınının daha tehlikesi mutasyonu Delta varyantı ile ilgili dikkat çeken bir açıklamanın Yunanistan'dan geldiğini,  Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Tsakris’in, "Çocuklar ve ergenler, salgının erken aşamalarına göre hastalığı daha 'etkili' yayıyor" açıklamasını yaptığını  ve uyarıda bulunduğunu,

*************************************

x-Yeni bir araştırmaya göre; N95 ve KN95 maskelerinin COVID-19'a karşı en iyi korumayı sağladığını,  yaygın olarak kullanılan cerrahi ve kumaş maskelerin, solunan aerosollerinin yalnızca yüzde 10'unu filtrelediğini,

*************************************

x-Üçüncü doz BioNTech aşısına başlayan İsrail'den ilk sonuçlar geldiğini, yetkililerin üç doz BioNTech/Pfizer aşısının koruma oranının ilk iki doza göre dört kat daha fazla olduğunu duyurduğunu, 

*************************************

x-İstanbul Tabip Odası, düzenlediği basın toplantısında Covid-19'dan kaynaklı ölüm sayılarının dördüncü pike gittiğini, vaka sayılarının arttığını ve yoğun bakımların son haftalarda hızla dolduğunu belirterek, acilen atılması gereken adımları sıraladığını, sıraladığı adımların ise aşılama hızlı yaygınlaştırılmalı, henüz aşı olmayanlara bire bir ulaşılmalı, bütün sektörlerdeki çalışanlar bir an önce aşılanmalı, aşısızlara kamusal alanda kısıtlamalar getirilmeli ve okulların açılması için bütün tedbirler eksiksiz alınmalı, olduklarını,

*************************************

x-Ordu’da hükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onların yeni meslek edinmelerini sağlamak amacıyla imzalanan protokol kapsamında mahkûmlar tarafından imal edilen 1500 adet toplu taşıma duraklarının 1050’nin  montajında sona yaklaşıldığını,

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız