HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Eylül 2021 Perşembe Saat: 09:34

TDP’DEN KURULTAY’A DAVET

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ordu İl Başkanı İlhan Kaya ve Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik dün basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Öğretmen evinde kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştiren TDP Ordu İl Başkanı İlhan K
TDP’DEN KURULTAY’A DAVET

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ordu İl Başkanı İlhan Kaya ve Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik dün basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Öğretmen evinde kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştiren TDP Ordu İl Başkanı İlhan Kaya partisinin 26 Eylül Pazar günü Ankara’da yapılacak olan Kurultay’a Orduluları davet etti. Kaya, kurultay için cumartesi günü saat 23.00 ‘da Ankara’ya araç kaldıracaklarını söyledi.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve Genel Başkanlarını partilerine kayıtlı tüm üyelerin seçtiğini sözlerine ekleyen Kaya,

 “Türkiye Değişim Partisi olarak bugün çok gururlanarak hayata geçirdiğimiz, bir çalışmamızı siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istiyoruz. 20.Aralık.2020'de DEĞİŞİM ŞART diyerek çıktığımız bu yolda değişimi kendimizden başlattık.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımızı partimize kayıtlı tüm üyeler seçiyor. Özellikle belirtmek isteriz ki bu seçim sıradan bir eğilim yoklaması değildir. Tüzüğümüzün 37/4 maddesi uygulanmakta ve partimizin Genel Başkanı partiye kayıtlı tüm üyelerimizin onayı ile aday olabilmektedir” dedi.

 “Demokrasinin ve adaletin olmadığı bir yerde, huzurun ve başarının olmayacağının bilincinde olarak, delege ağalığına son veriyoruz diyen Kaya; “Seçime girmeye hak kazandığımız ÇARE ve DEĞİŞİM Kurultayımıza günler kala, partimize kayıtlı binlerce üyemiz, il başkanlıklarımızda kurulan sandıklarda Genel Başkan adayımızı seçerek Demokrasinin olmazsa olmazını gerçekleştiriyor.

Buradan tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Demokrasinin gereğini yerine getirin ve sizlere gönül vermiş tüm partililerinize seçme hakkı tanıyın. Aksi demokrasi değil bir dayatma olmaktadır. Toplumun iradesini delege değil, üye temsil etmektedir. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, çıktığımız bu yolda demokrasiyi, adaleti ve eşitliği her zaman sağlayacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

TDP Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik ise yerel basının sorunlarına dikkat çekerek Ordu’daki yaşanan sıkıntıları rapor halinde genel başkanları Mustafa Sarıgül’e ileteceklerini ve çözüm konusunda da takipçi olacaklarını söyledi.

 

Anahtar Kelimeler : TDP’DEN, KURULTAY’A, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız