HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Nisan 2022 Perşembe Saat: 10:28

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER PARA ACI ŞEREFSİZLER Garibanın alın terini bile çalmaktan şeref duyan para acı şerefsizler. Yazın o sığ beyinlerinizin bir tarafına. Parayı arayan insan hep açtır.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

PARA ACI ŞEREFSİZLER

Garibanın alın terini bile çalmaktan şeref duyan para acı şerefsizler. Yazın o sığ beyinlerinizin bir tarafına. Parayı arayan insan hep açtır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Muhalefet, 28 Şubat’ta güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında bir mutabakat metni yayınladı. Bu metinde Türk ve Türk Milleti yoktur. Atatürk yoktur. Milli Birliğe ve Milli kardeşliğe de yer yoktur. Ama ne vardır? Bu metinde kimlik siyaseti vardır. Kimlik siyasetine işaret vardır. Üniter yapıya tuzak vardır. HDP’ye mesaj vardır. Bunların kafasında Anayasanın ilk dört maddesini değiştirmek vardır. Bu birbirine benzer 6 partinin dışardan 7. Ortak HDP’nin amacı, Türkiye’yi  parlamenter sistemin karanlık sokaklarına geri döndermektir” dedi.

Bunlar dışarıda ki işbirlikçileri ile hareket ederek, ülkenin kalkınma hamlesini söndürmektir. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemini ilk dile getiren HDP’li Selahattin Demirtaş’tır. İçi boş 48 sayfalık metinin yayınlandığı güne bakar mısınız. Özellikle 28 Şubat! Peki neden 28 Şubat? Biliyorsunuz 28 Şubat, milletimizin hafızasında kara bir gün olarak yer almıştır. Biliyorsunuz bin yıl devam edecek olan post modern darbenin yıkıldığı gündür 28 Şubat.”

(Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalanı bile parayla satanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

BİL-KAR BİLİŞİM

Recep ÇİÇEK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİANCO VİTA

İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, hizmet vermeye devam ediyor.

                Sinop-Hopa arası müşterilerine  hizmet veren  Bianco Vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Bianco Vita’ya 233 02 96 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜLSEREN GÜZELLİK  

        SALONU

İşletmeciliğini Gülseren Coşkun’un yaptığı Gülseren Güzellik salonu, hizmet vermeye devam ediyor.

                Yeni Mahalle 312. Sokak (Royal halı karşısı) adresinde hizmet veren Gülseren Güzellik salonuna 0534 737 10 60 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bayanların vazgeçilmez salonları arasında yer alan, Gülseren Güzellik salonu  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini 35 yıllık tecrübeler Ergin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Aynı zamanda hoş sohbetinde adresi olan  ve 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz özen kunduraya hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi Zeki Gül’ün önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

Zekai, Davut ve Kayalı ekibiyle ve ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu’na 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız günler ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Çaresizliklerini içine gömenlerin  kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermez üzüntüsünü, gecenin sessizliklerinde aktığını gözyaşını ise yalnız siler.

 

 

O GÜN BUGÜN

Hamurunda ‘insanlık’ yoksa, bırak, ‘Kütük’ gibi yaşasın. 'Afyon yutmuş" gibi yalanı da alkışlasın.

 

 

HARBİDEN

Duygular asla eceliyle ölmez, mutlaka bir katili vardır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğunun kaldırıldığını, sadece toplu taşıma araçları işle sağlık kuruluşlarında maske uygulamasının vakaların 1000'in altına düşene kadar devam edeceğini, ileri yaşlardaki kişiler ile kronik hastalığı olanların maske kullanmaya devam edeceklerini,

**************************************

x-Ordu’yu denizden seyretme imkânı sunan Şehit Temel Şimşir Gemisinin yeniliklerle birlikte bayramın ikinci gününde turlara başlayacağını,

**************************************

x-Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in tarım ve hayvancılığa verdiği destekler sonucunda kaz yetiştiriciliğinin her geçen gün arttığı Ordu’da kaz kesim tesisi kurma çalışmalarına start verildiğini,

**************************************

x-Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’in, Ordu için “Bir Hayalimiz Var “diyerek yola çıktığımız, “ Bolaman Havza Projesi” nin  Cumhurbaşkanı  Erdoğan tarafından onaylandığını söylediğini,

**************************************

x-Türkiye’nin 2021-2022 av sezonunda yapılan hamsi ihracatından, 8 milyon 267 bin 741 dolar gelir elde ettiğini,

**************************************

x-Kısa süre içerisinde sayısı ikiye katlanarak 8 milyonu aşan sahipsiz hayvanların kısırlaştırılması için belediyelerle Tarım Bakanlığı’nın ortak proje başlattığını,

**************************************

x-İstanbul’da yayın hayatını sürdüren 52 Ordu Mesudiye Gazetesi’nde 31.yıl coşkusunun yaşandığını,

**************************************

x-Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren yurtlarda kalan öğrencilerden ve alt yapı sporcularından oluşan Ordu Yurdumspor Voleybol Takımının, Trabzon İlinde düzenlenen Bölgesel Ligi Grup Müsabakalarında 4 maçını da kazanarak Final Gurubuna yükselme başarısını gösterdiğini,

**************************************

x-Ayasofya Camisi’nde "154 kamera, 69 güvenlik ve turizm polisi bulunduğunu,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız