HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mayıs 2022 Çarşamba Saat: 09:35

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÖLÜM VAR! “Ölüm var ey, garibanın alın terini ile çalıp da göbeğini şişiren bizim şerefsizler; söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayan siyasiler ve kendilerini hep ölümsüz sanan sığ beyinliler, ölüm var!  
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÖLÜM VAR!

“Ölüm var ey, garibanın alın terini ile çalıp da göbeğini şişiren bizim şerefsizler; söylediklerini beyin ve yürekleriyle onaylamayan siyasiler ve kendilerini hep ölümsüz sanan sığ beyinliler, ölüm var!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Yoğun sportif faaliyetler ile Ordu’muz hareketli günler geçirdi. Play-Off’ta Orduspor 1967’nin maçını seyrettik, güzel bir maç oldu. 52 Orduspor da maçını oynadı. İnşallah Ordu’muz futbolda da eski güzel şanlı günlerine geri dönecek. Şu anda zaten sportif faaliyetlerin olduğu bir şehrimiz var. Şehrimizin spor faaliyetlerini de çeşit olarak artırdık. Daha çok bireysel ağırlıklı sporlarımız vardı, şimdi takım halinde. En önemlisi de denizi faaliyete aldık. Deniz kıyısında olmamıza rağmen tam hakkını veremediğini düşünüyorum ama gerek kano gerek yelkenli gerekse diğer faaliyetler olmak üzere güzel çalışmalarımız var. Kona Park başlı başına bir çekim merkezi oldu. Bu faaliyetlerimizi daha da renklendireceğiz. Engelli basketbol takımımız Süper Lige çıktı. Değerli kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Maçlarına gittiğimde, antrenmanlarını seyrettiğimde müthiş duygulanıyorum. Onları takdir ediyorum. Hem etik açıdan hem sportif açıdan bizlere örnek oluyorlar”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Bakar körleri o kadar bol ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat GÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitapevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Yağmur kitabevine, bol kazançlar diliyoruz.

FABİ  ORDU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Gülden- Erkan Yılmaz’ın yaptığı, ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 7 adresinde hizmet veren Fabi Ordu’ya 223 20 78 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve güler yüzlü hizmetinde adresi olan  Fabi Ordu, sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Yasalara bağlılığı ile dikkat çeken ve Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SEÇ MARKET

Seç market, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isimler  Mustafa Akkaya ve Mesut Kocaş’ın  önderliğinde hizmet veren  Seç market, Yeni Mahalle 314 nolu sokak  NO: 34-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda gazete bayide olan  ve geç saatlere kadar da müşterilerinin hizmetinde olan Seç markete, 214 21 85 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Seç market sahiplerine bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep üşütürsün.

 

 

O GÜN BUGÜN

Şahsi çıkar ve para peşinde koşanların da prim yaptığı  ülke bu! Sevilmek yetmiyor, saygıda duyulacaksın.

 

 

HARBİDEN

Gururlanma insanoğlu kimseyi küçük görme… Nokta da küçüktür ama cümlenin sonunu getirir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın  kamuoyuna maymun çiçeği hastalığı konusunda müsterih olunması çağrısında bulunduğunu, Koca’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,"Maymun çiçeği hastalığı konusunda kamuoyu müsterih olmalı. Hayvan kaynaklı olan, bazen insanlara da bulaşan bu hastalık bir pandemiye yol açmaz. Semptomların genellikle 2-3 hafta içinde kendiliğinden düzeldiği bilinmektedir. Afrika'da görülen hastalığa ülkemizde rastlanmamıştır." İfadelerini kullandığını,

*********************************

x-Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına Erdoğan Akyürek’in tekrar seçildiğini, yapılan seçimde  Akyürek, 177 oy alırken, diğer aday Mehmet Kaya ise 144 oyda kaldığını,  2 oyun ise  geçersiz sayıldığını,

**********************************

x-17-18 Mayıs’ta iş bırakan Hekim Birliği Sendikası üyesi hekimlerinin, 25-26 Mayıs’ta da iş bırakacaklarını,

***********************************

x-Ordu Giresun Havalimanının  7 yılı geride bıraktığını, 22 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan Ordu Giresun Havalimanı’nda 7 yılda 45 bin 774 uçak trafiği gerçekleştiğini,  5 milyon 918 bin yolcunun Ordu Giresun Havalimanı’nı tercih ettiğini, ayrıca 7 yılda Ordu Giresun Havalimanı sefer iptalleriyle gündeme geldiğini ve Türkiye’de en çok sefer iptalinin yaşandığı havalimanı olduğunu,

***********************************

x-Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun, ‘Halkın Enflasyonu’ araştırmasının mayıs ayı sonuçlarını açıkladığını, araştırmaya göre; yurttaşlar, 64 gıda maddesinden oluşturulan gıda sepetini satın alabilmek için nisanda, bir önceki aya göre yüzde 9.2 oranında daha fazla para ödediğini, gıda fiyatlarında Mayıs 2021’e göre yüzde 159.6 oranında artış gözlendiğini,

***********************************

x-Hoynat Adası’nın Çaka Tüneli’ne kadar olan kısmında da çalışma gerçekleştirerek adanın cazibesini artıran Büyükşehir Belediyesi’nin, tünelin çıkışından sonraki 300 metrelik alanı kapsayan 2. Etap çalışmalarını da tamamlayarak Ordu turizmine kazandırdığını,

***********************************

x-Tarım İl Müdürlüğü’nün  Ordu genelinde yaptığı araştırmalarda Ordu iklimine en uygun elma çeşidi olarak “Ağustos Elması” nı tespit ettiğini,

***********************************

x-Ordu’da Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın, bu yıl 30 Mayıs-30 Haziran 2022 tarihleri arasında  Orduspor 1967 Tesisleri halı sahasında organize edileceğini,

***********************************

x-Ordu’nun sakin şehir unvanlı ilçesi Perşembe’nin doğalgaza kavuşacağını,  doğalgaza yönelik çalışmaların ise Haziran ayında start alacağını,

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız