HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2022 Salı Saat: 09:37

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SORSALAR YAŞIYORUZ İŞTE! Saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükümlüyüz, sormuyor, sorguluyoruz. İnsan bile insan yabancı ve kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda ka
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SORSALAR YAŞIYORUZ İŞTE!

Saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükümlüyüz, sormuyor, sorguluyoruz. İnsan bile insan yabancı ve kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kalıyor. Sorsalar  yaşıyoruz işte!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“AK Parti davası 1000 yıllık bir davadır. Bu dava yeni başlayan bir dava değildir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’ye değil, ezilmiş halklara bütün dünyaya vicdanın, ahlakın, etiğin ne olduğunu gösteren çok deneyimli bir liderdir. Bende kendileri ile 1994 yılından itibaren yol yürümeye başladım. Sayın Genel Başkanımızın bu kutsal dava uğruna adım adım yaptığı çalışmalarda bulunmaktan büyük gurur duyuyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu çalışmalarla artık bir dünya lideri olmakla beraber birçok ülkeye de rol model oldu.

Bu düşünce ve anlayışla Ordu’da farklı bir şehir kimliği ile kendi markalarını oluşturmak istiyoruz. Bunun için tarım, hayvancılık, gıda, teknoloji, enerji ve yazılım alanlarında farklı bir Ordu modeli oluşturuyoruz. Sizlerin bugün yapmış olduğu küçük dokunuşlar bizlerin seçim motivasyonumuz başta olmak üzere gelecek motivasyonumuzu da önemli ölçüde etkiledi. Tekrardan sizleri ve ekibinizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk,”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Her devrin adamları da prim yapıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

PETMAK MAKİNE

Petek Makinaları İmalatı

Osman GÜNGÖR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

         TURYAP

ORDU TEMSİLCİLİĞİ

Temsilciliğini yılların tecrübesi   hoş sohbet isim Bilal Çakmak’ın yaptığı TURYAP Ordu Temsilciliği hizmet vermeye devam ediyor.

                Kargas daire, yüzde 80 bitmiş daire satım adresi ile kat karşılığı inşaat yapım adresi de olan TURYAP  Ordu Temsilciliği, Şarkiye Mahallesi, Süleyman Felek caddesi Üçler iş merkezi NO: 89-1 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  TURYAP Ordu Temsilciliğine, 225 08 07 ve 0533 390 60 40 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                TURYAP Ordu Temsilciliğine, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

REYHAN PERDE VE ÇEYİZ EVİ

Perde, pürde tül ve stor işlerinin itina ile yapıldığı Reyhan perde, çeyiz evi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Reyhan-Arslan Uzundurukan’ın işletmeciliğini yaptığı Reyhan perde ve çeyiz evi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 38 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Reyhan Perdeye,214 46 81 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Reyhan perde ve çeyiz evi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

USTA İLETİŞİM

İşletmeciliğini  yeri dar, gönlü bol Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Usta iletişime 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe  Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Ülkenin  haklıdan yana değil, güçlüden yana olan ve yalana bile alkış tutan sığ beyinleri işte! Yanlışı hep karşısındakinde arıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Çıplak ayaklarla kurtarılan bu ülkede, İçimizdeki şerefsiz düşmanlar o kadar çok ki,ülke düşmanlığı çok da tındı!

 

 

HARBİDEN

Sana bir kez yalan diyene bir daha güvenme. Bir kez yalan söyleyen bir kez daha söyler.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye'de ve dünyada koronavirüs vakalarının yeniden yükselişe geçmesi panik yaratırken, yeniden maske ve mesafe uyarıları yapılmaya başlandığını,  daha öncesinde en belirgin semptomu ateş ve öksürük olarak görülen koronavirüste şu anda yaygın olarak boğaz ağrısının kendisini gösterdiğinin belirtildiğini,

******************************

x-Sağlık Bakanlığı’nın  doktor ve personellere şiddet olaylarına karşı yeni bir adım attığını,  24 hastanede daha Kapı Güvenlik Sistemi'nin kurulduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yeni güvenlik uygulamasının hızla ülke geneline yayılacağını ifade ettiğini,

******************************

x-Fatsa ilçesinde mezbaha ve hayvan pazarının bulunduğu alanda 335 metrekare taban alanına sahip, tek katlı olarak projelendirilen kaz kesimhanesinin gün saydığını,  eylül ayı içerisinde faaliyete geçirilecek kesimhanede ıslatma, yolma, iç çıkarma, su ile soğutma, parçalama sınıflandırma paketleme, soğuk hava deposu ve idari birimlerin yer alacağını,

 ******************************

x-Türkiye’de 15 Temmuz darbesinde 251 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 734 kişinin gazi olduğunu, gazilerin içinden “ağır derecede” yaralananlara malul aylığı bağlandığını,

*******************************

x-Worldometers'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre 2022 yılında dünya nüfusunun 7 milyar 924 milyon kişi olarak kaydedildiğini,

*******************************

x-Türkiye'de 2022 yılı itibarıyla 205 üniversitenin olduğunu, bunlardan 129'unun devlet üniversitesi, 76'sının ise  vakıf üniversitesi olduklarını,

*******************************

x-Tüketici Örgütleri Konfederasyonu Araştırma Merkezinin, son altı ayda fiyatı en çok artan ürünleri listelediğini,  buna göre sucuğun fiyatı yüzde 191, kaşar peynirinin fiyatı yüzde 173, kuru soğanın fiyatı yüzde 151 patatesin fiyatı ise yüzde 138 arttığını,  fiyatı en az artan ürünlerin ise yüzde 12 ile kuru fasulyenin olduğunu,  listenin başındaki 6 ay önce 109,80 olan sucuğun fiyatının Haziran'da 319,60'a yükselmesinin dikkat çektiğini,

*******************************

x-Sağlıkta şiddetin önlenmesi ve sağlık personeli için daha güvenli çalışma ortamı oluşturulması amacıyla hastane girişlerine metal kapı dedektörleri ve turnikelerin kurulmasına başlandığını,

*******************************

x-Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonu 19 takımla oynanacağını, Süper Lig'de bu sezon Adana Demirspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Başakşehir, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep FK, Giresunspor, Hatayspor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, Ankaragücü, Sivasspor, Trabzonspor ve Ümraniyespor’un  mücadele edeceklerini, sezon sonunda 4 takımın bir alt kümeye düşeceğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız